En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La CUP decideix si es presenta a Olot el proper 6 de març

La CUP no decidirà fins d’aquí un mes si es presenta a les eleccions...
| 3 de febrer de 2015
La CUP decideix si es presenta a Olot el proper 6 de març

La CUP no decidirà fins d’aquí un mes si es presenta a les eleccions municipals a Olot. De moment consideren que estan fent encara el seu diagnòstic sobre la ciutat i no es plantegen accelerar el procés. El dia 6 de març faran una assemblea oberta on es prendrà aquesta decisió i també la de si decideixen anar-hi sols o amb coalició.

Trobada de la CUP a Olot 

Una de les reunions del Punt de Trobada de la CUP (Josep Rua)


Dels partits que estan fora del ple d’Olot, la CUP és un dels candidats esperats a tenir llista el proper 24 de maig, però des del partit s’ho prenen amb calma i no serà fins a principis del mes que ve quan prendran la decisió final. Així ho ha explicat a Ràdio Olot el membre de la CUP, Enric Domènech. Domènech argumenta que el partit encara està fent el seu diagnòstic de la realitat social a través d’un procés participatiu que han engegat amb els “Punts de Trobada”.

Serà el proper 6 de març en una assemblea oberta quan la CUP decidirà finalment si estarà o no a les llistes d’Olot. No només això, també s’ha de veure si ho fan en solitari o es presenten amb una altra llista. De moment, segons Domènech, tot és possible però creuen que no tenia sentir invertir el procés tal i com l’havien dissenyat.

De mentre, la CUP segueix fent els seus Punts de Trobada. Aquest dissabte se’n farà un sobre ‘Participació i democràcia real’. Serà a les 10 del matí al local d’entitats del Passeig de la Muralla. Aquest partit és un dels que s’espera que es presenti a les properes municipals a Olot. També està per veure la decisió que prenen Iniciativa i Podem, entre altres formacions que estan en fase embrionària del seu projecte per la ciutat.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú tanca el 2022 amb un superàvit de 500.000 euros

Per tercer any consecutiu, el consistori ha congelat les taxes d’escombraries i de l’aigua

Jordi Cargol optarà al seu tercer mandat al capdavant de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca

Cargol explica que aquest projecte no es pot acabar aquí i que encara té coses per fer al poble

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum