En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La crisi energètica que vivim afecta a totes i cada una de les empreses

Ja fa temps que moltes d’aquestes opten per fer passos cap a la transició energètica: per generar energia neta, estalviar diners i lluitar contra el canvi climàtic
Redacció | 24 de novembre de 2022
La crisi energètica que vivim afecta a totes i cada una de les empreses

4.000 metres quadrats de plaques fotovoltaiques és el que s’hi ha col·locat a la coberta de l’empresa Olot Meats, per tal de generar una potència de 585 quilowatts d’energia neta. Aquesta acció permetrà un estalvi energètic a l’empresa olotina, en un context de crisi energètica, a més de completar el cercle i generar energia neta a totes les plantes del grup. La gerent d’Olot Meats és Pilar Puig.

Cada dia són més les empreses que aposten per la transició energètica i Olot Meats ha completat, recentment, la primera fase d’aquesta inversió en plaques solars, que s’ha de completar amb una futura implementació, que serà de 7.000 metres quadrats més i que generaran 1.000 quilowatts de potència. En el marc d’un acord de col·laboració amb el Consorci Forestal de Catalunya i la Fundació Agrària de Boscos, Olot Meats intervindrà en un bosc de la comarca, per tal de millorar l’espai forestal. Després d’alguns estudis l’empresa garrotxina ha decidit dur-ho a terme a la Vall de Bianya i les accions es concretaran en els propers mesos.

Aquesta és una iniciativa pionera en el sector carni espanyol i Olot Meats ho fa en motiu dels deus anys que fa que està establerta a Olot.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Associació Gironina d’Orientació Empresarial ha assessorat set empreses de la Garrotxa durant el 2022

L’entitat sense afany de lucre creada el 2018 a partir d’un grup de professionals liberals i empresaris, no para de créixer

Espunya i Transports Minguet, reconegudes per la seva història i longevitat per la Cambra de Comerç de Girona

Enguany ha volgut fixar-se amb aquestes dues empreses garrotxines, que a més, estan d’aniversari

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum