En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Carnavalesca i els Emmaskarats guanyen el concurs de la rua del Carnaval d’Olot

Milers de persones ocupen el centre de la ciutat en la gran festa del carnaval d’interior a les comarques gironines
| 1 de març de 2020
La Carnavalesca i els Emmaskarats guanyen el concurs de la rua del Carnaval d’Olot

Els Emmaskarats d’Olot amb la “Marea Caribenya” han aconseguit seduir el jurat del Carnaval d’Olot i s’han emportat el primer premi en comparses. A la segona posició hi ha quedat Les Tremendes de la Casa Cultural d’Andalusia d’Olot amb “Faunlandia” i els tercers, els Gínjols d’en Bas amb “Serpentejant encanteris”.

Els Emmaskarats d'Olot amb Marea Caribenya (Fotos:Clara Sánchez-Castro)

En la categoria de carrosses, la Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca ha aconseguit el primer premi amb “Flor de Lotus”; el segon ha anat a parar als Amics del Carnaval Mar i Muntanya amb “Somni cavalcada marina” i el tercer per la Carnavàlia de la Garrotxa amb “Sakura-Vàlia”.

Penya La Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca amb "Flor de Lotus"

El primer premi de les comparses eren 500 € i 1.000 per les carrosses. El veredicte del jurat, en els primers premis, ha coincidit força amb el dels Carnavals de Platja d’Aro i Sant Feliu, on la majoria dels guanyadors del Carnaval d’Olot van aconseguir posicions de pòdium.

Milers de persones han participat a les activitats del Carnaval d’Olot celebrat aquest cap de setmana, que s’ha clos amb el concurs de poesia eròtica amorosa celebrat aquest diumenge a la Sala Torin amb molt bona acceptació de públic.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum