En directe
55 Minuts +
amb Pere Farjas

La Cames de Ferro és un èxit i recapta gairebé 12.000 euros per combatre el càncer infantil

Aniran destinats a la Fundació Albert Bosch de Noel
| 1 de juny de 2015
La Cames de Ferro és un èxit i recapta gairebé 12.000 euros per combatre el càncer infantil

Són els diners que ha recaptat la Cames de Ferro del GECA, el Grup Excursionista Cultural i Alpinista de la Vall d’en Bas, i que aniran destinats a la Fundació Albert Bosch de Noel Alimentària. 

Imatge: GECA

Unes 400 persones van fer que la primera edició de la Cames de Ferro al Puigsacalm fos un èxit. La valoració del director de la cursa, Pere Gelis, no pot ser més bona. A més, en declaracions a Ràdio Olot, Gelis també confirma que la temporada que ve hi haurà segona edició de la Cames de Ferro. L’objectiu és ambiciós; l'organització vol convertir l'esdeveniment en un dels millors del calendari català de la seva especialitat.

La Cames de Ferro està formada per tres proves. La cursa de muntanya de 10 quilòmetres la va guanyar Isaac Barti, seguit de David Casas i i de Ferran Bosch. La mitja marató se la va emportar Rubén Hernández, seguit de Jaume Quintana i Rafa Garcia, mentre que la marató va ser per Robert Masó, seguit Jordi Casadellà i Oscar Carrasco. Els participants van coincidir a assenyalar que les curses eren de les més dures del calendari i també de les més ben organitzades.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant


Volum