En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La biblioteca Marià Vayreda d'Olot ja té a punt la programació per aquesta tardor

Fins al novembre es podrà gaudir de l'hora del conte, lectures dramatitzades, tallers i algun espectacle, totes amb l'objectiu de despertar el gust per la lectura, sobretot entre els més petits
Redacció | 22 de setembre de 2022
La biblioteca Marià Vayreda d'Olot ja té a punt la programació per aquesta tardor

Amb l'arrencada del nou curs, els centres culturals també donen el tret de sortida a les seves activitats. La Biblioteca Marià Vayreda d'Olot inicia la nova temporada d’activitats per a totes les edats. Una de les més destacades és l’Hora del Conte. Dues vegades al mes i sense necessitat de demanar entrada, els més petits podran gaudir d'històries i narracions del tot originals. La Directora Biblioteca Marià Vayreda d'Olot és Judit Badia.

Però les activitats no només es centren en el públic infantil. També hi haurà lectures dramatitzades, com la Rodoreda Comentada, prevista pel mes de novembre, amb Miquel Martín que explicarà el sentit de les seves obres i l'actriu Olga Sarcós, que interpretarà els textos. Un dissabte al mes, al matí, es duran a terme diferents tallers com un de sons per nadons, d'scrapbook o fins i tot de jocs per a famílies.

Des de la Biblioteca, han detectat que cada vegada hi ha més joves que s'acosten a l'equipament per estudiar o llegir, i que ara compten amb un públic general molt variat, des de gent que va a llegir el diari als matins, passant per estudiosos que consulten llibres, fins a joves que van a utilitzar els seus ordinadors. Per saber més informació sobre les activitats de la biblioteca, podeu consultar les Xarxes Socials del centre, al web d'Olot Cultura o a la mateixa biblioteca de manera presencial.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum