En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

La Biblioteca Marià Vayreda d’Olot inaugura un servei per facilitar la conciliació laboral i familiar

Estarà adreçat a famílies que, en moments puntuals, tinguin dificultats en aquest sentit
Roger Isern | 29 de setembre de 2022
La Biblioteca Marià Vayreda d’Olot inaugura un servei per facilitar la conciliació laboral i familiar

No és fàcil conciliar la vida laboral i professional. En moltes ocasions, pares i mares han de fer encàrrecs o gestions que requereixen haver de deixar el fill o filla amb algú per tal de poder-ho fer amb tranquil·litat. Però què passa en aquells casos en què no hi ha aquest algú?  Per donar solucionar a aquesta situació, la Biblioteca Marià Vayreda ha creat l’espai anomenat ‘el cau de la Guilla’. Un servei basat en la lectura de llibres i la realització de manualitats adreçades a nens i nenes de 3 a 10 anys. No es tracta d’una extraescolar convencional com les que presenta la biblioteca durant l’any, sinó que vol ser un servei pensat per ser útil en dies puntuals en què les famílies hagin de fer gestions i necessitin deixar el nens en un lloc on puguin passar una bona estona amb la lectura com a protagonista. La responsable de la sala infantil, Tània Puigvert, explica perquè han decidit crear aquest nou servei.

El cau de la guilla estarà en funcionament a la Biblioteca Marià Vayreda de dilluns a divendres. Comptarà amb dues persones especialitzades en l’àmbit infantil que tindran un grup màxim de 8 infants.

El cau de la guilla entrarà en funcionament el proper dilluns i les famílies interessades es podran inscriure a través d’Olot Cultura.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El cantautor olotí, Toni Beiro, torna als escenaris olotins

Presenterà el seu nou treball discogràfic titulat ‘Sobrenatural’, escrit durant el confinament. És un EP de cinc cançons que pretén retre homenatge a la seva generació, la generació ‘boomer’ amb totes les icones dels anys vuitanta

Els pessebres agafen protagonisme a Olot durant les festes de Nadal

Del 3 de desembre al 8 de gener hi haurà diferents exposicions repartides per quatre seus de la ciutat

Estàs escoltant


Volum