En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Bianyal

La Vall de Bianya està preparant per aquesta tardor una activitat que combina gastronomia i art a algunes esglésies del municipi.
| 18 de juny de 2014
La Bianyal

La Vall de Bianya prepara una nova proposta de promoció turística i cultural: la “Bianyal”. Segons els avança Ràdio Olot, s’està treballant per fer una gran activitat de tardor que combini art, gastronomia i el patrimoni romànic del municipi.

Una de les esglésies de la Vall de Bianya.

JORDI ALTESA | La Bianyal està previst que s’estreni en plena tardor, a principis del mes d’octubre. És una de les èpoques on ja de per si la Garrotxa té molts visitants i ara la Vall de Bianya vol fer la seva aposta per atreure’n més. Es tracta d’una proposta que combinarà l’ampli patrimoni romànic, la Vall té esglésies repartides per tots els racons, on hi haurà exposicions de diferents artistes i degustacions de productes gastronòmics. Ho ha explicat a Ràdio Olot l’alcalde de la Vall de Bianya, Santi Reixach. Un dels grans objectius de la Vall de Bianya és anar marcant al calendari anual diferents propostes repartides i per a tots els públics. A banda de les tradicionals festes populars del bon temps, el municipi ja compta amb la Fira del Farro a l’hivern i la marató de muntanya de la Romanic Extrem a la primavera.

Reixach també ha aplaudit la tasca que fa la Comissió de Festes en organitzar aquestes diferents propostes. El nom de Bianyal de moment no és definitiu ni fa referència a que sigui un acte que es vulgui fer cada dos anys. Aquesta proposta de sumar art i gastronomia de la Bianyal també s’ha fet a finals de maig a Banyoles, coneguda com a Gartstròmia. En aquest cas, a la capital del Pla de l’Estany hi havia 20 punts repartits arreu de la ciutat on destacava també una fira de productes al al centre. 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum