En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

La Bianyal 2022 mira enrere i farà un recorregut centrat en el segle XIII

Es farà el dissabte 15 d’octubre al Mas Sobeies de la Vall de Bianya
Roger Isern | 3 d'octubre de 2022
La Bianyal 2022 mira enrere i farà un recorregut centrat en el segle XIII

La jornada s’organitzarà en un format intens d’un sol dia, privilegiant la lògica temporal pel damunt de l’espai. Cada treball tindrà 30 minuts per a desplegar-se, a partir d’una escaleta temporal partida entre matí i tarda. Al llarg del matí es presentaran cinc treballs i a la tarda els quatre restants. Les intervencions no estaran muntades prèviament, sinó que en el lapse de temps proposat hauran d'aparèixer i desaparèixer. Una coreografia basada en temps que recorrerà diversos espais, interiors i exteriors, del Mas Sobeies. Un dels membres de la Bianyal és Quim Domene.

La Bianyal compta amb una selecció d’artistes feta de manera coral. Cadascun dels artistes o col·lectius participants han estat escollits per un membre de Binari. Aquesta elecció es deu a motius diversos: les ganes de conèixer un treball, l’empatia per a algú o la relació d’una pràctica amb el que planteja la present edició. Els artistes participants són Marta R. Chust i Roc Domingo, Adrià Goula, Andrea Reboredo, Daniel Riera, Helena Roig, Camila Sanjines, Alba Santmartí, Julia Spinola, Alicia Vogel.

La Bianyal és una iniciativa del col·lectiu Binari amb el suport de l’ajuntament de la Vall de Bianya. Compta amb la col·laboració d’institucions germanes com U del Bac, Cultural Rizoma i el festival Lluèrnia. En edicions anteriors s’han proposat recorreguts artístics amb intervencions en ermites, en la natura i en espais postindustrials.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El cantautor olotí, Toni Beiro, torna als escenaris olotins

Presenterà el seu nou treball discogràfic titulat ‘Sobrenatural’, escrit durant el confinament. És un EP de cinc cançons que pretén retre homenatge a la seva generació, la generació ‘boomer’ amb totes les icones dels anys vuitanta

Els pessebres agafen protagonisme a Olot durant les festes de Nadal

Del 3 de desembre al 8 de gener hi haurà diferents exposicions repartides per quatre seus de la ciutat

Estàs escoltant


Volum