En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La 21a Mitja Marató de la Garrotxa d’aquest diumenge superarà l’èxit de l’any passat

Les inscripcions es tanquen demà i el Club Natació Olot ja hi ha apuntat més de 500 atletes
| 22 d'abril de 2015
La 21a Mitja Marató de la Garrotxa d’aquest diumenge superarà l’èxit de l’any passat

Les inscripcions es tanquen demà i el Club Natació Olot ja hi ha apuntat més de 500 atletes, entre la mitja marató i la cursa popular de 10 quilòmetres.

Mitja_Marato_cno

La bona organització del Club Natació Olot, l’atractiu del recorregut i un regal ben bé d’aquí per a tots els participants: un pernil per als de la mitja marató i un assortit d’embotits per als de la cursa popular. Amb aquests tres al·licients, tant la Mitja Marató de la Garrotxa com la cursa de 10 quilòmetres d’aquest diumenge esperen tornar a ser un èxit. L’any passat, entre totes dues, gairebé van reunir 500 atletes, i aquest any se superarà segur aquesta xifra. A hores d’ara, ja hi ha 450 apuntats a la mitja i 150, a la cursa. Les inscripcions es tanquen demà dijous, l’organització encara llança una última crida per ampliar encara més els números, però ja fa una valoració positiva de la participació.

La Mitja Marató de la Garrotxa ja arriba a la 21a edició i ho fa conservant el recorregut, una de les claus de l’èxit. Com és habitual, trepitjarà tant la ciutat d’Olot, on començarà i acabarà, com la Vall d’en Bas, per la seva zona nord de la Pinya i el Mallol.

La cursa popular, també

Per segona edició consecutiva, el CN Olot acompanyarà la Mitja Marató de la Garrotxa amb la cursa popular de 10 quilòmetres. És jove, només té dos anys, però Joan Domènech considera que ja està consolidada i subratlla que aquest any està fins i tot homologada per la Federació.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Iñigo Arriola creu que l'equip pot donar més de si

Els d'Iñigo Arriola reben l'Ebre, el darrer classificat de la lliga

112 arquers s’han reunit aquest cap de setmana a Argelaguer en una autèntica festa del tir en arc

La trobada també ha servit per commemorar els primers deu anys de vida de l’Indoor 3D Vall de Llierca

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum