En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

'Julieta, la vida en bicicleta', el nou llibre de Glòria Colomer

Vol transmetre reflexions de la vida en comparació amb un viatge en bicicleta
| 3 de juny de 2015
'Julieta, la vida en bicicleta', el nou llibre de Glòria Colomer

La il·lustradora de Sant Feliu de Pallerols Glòria Colomer treu el seu segon llibre: ‘Julieta, la vida en bicicleta’. Vol transmetre reflexions de la vida en comparació amb un viatge en bicicleta. A cada pàgina del llibre, hi ha una il·lustració diferent acompanyada d’un petit text.

julieta vida en bicicleta

Després de l’èxit obtingut amb el seu primer llibre ‘Julieta... la meva flor’, Glòria Colomer ha presentat a Sant Feliu de Pallerols la seva nova obra titulada ‘Julieta la vida en bicicleta’. La Julieta és una noia dolça de cabell enrinxolat i galtes vermelles que a les pàgines del llibre sempre va acompanyada de petits textos que faran reflexionar sobre petites qüestions de la vida. Una vida que, com diu Glòria Colomer, és com un trajecte en bicicleta.

Aquest llibre està dirigit a tot tipus de lectors. Als més petits els agrada el personatge de la Julieta, mentre els més grans es queden amb les reflexions de la vida. La presentació es va fer diumenge a Sant Feliu de Pallerols. Hi van participar persones de diferents edats i sexes, que van reflexionar sobre la vida del personatge. Ningú no veu la mateixa Julieta.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant


Volum