En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Judici per la bandera

Llanos de Luna porta el Consell Comarcal de la Garrotxa als tribunals per no tenir penjada la bandera espanyola. 
| 17 d'octubre de 2014
Judici per la bandera

La delegació del Govern espanyol a Catalunya ha portat als tribunals el Consell Comarcal de la Garrotxa per no tenir la bandera espanyola onejant al balcó. L’equip de govern lamenta que l’executiu central es dediqui a perdre el temps amb aquest tema.

El ple d'aquest dijous (Jordi Altesa) 

JORDI ALTESA | La delegada del Govern espanyol segueix la seva creuada contra els ajuntaments per temes de banderes i mocions aprovades en aquestes administracions. L’equip de Maria de los Llanos de Luna ha rebut revessos als jutjats però no obstant això, segueix al peu del canó caçant atacs a la Constitució. Ara en el punt de mira de Llanos de Luna hi ha el Consell Comarcal de la Garrotxa. El motiu: que al balcó de la institució no hi ha la bandera espanyola. Un aspecte que, segons el president del Consell Comarcal de la Garrotxa Joan Espona, és greu perquè és prioritzi sobre altres temes.

Qui reprova que els fets acabin als jutjats és el Partit dels Socialistes de Catalunya. Segons el seu portaveu, Josep Guix, Espona i l’equip del Consell ja coneixen les normes del joc i considera que tot plegat és una pèrdua de temps. Espona ha negat que el procés judicial costi ni un euro al Consell ja que serà assumit per la defensa legal de l’Associació de Municpis de Catalunya i lamenta que, mentre el Govern sí que té present el Consell per això, se’l menystingui en altres tipus d’esdeveniments.

El 3 d’octubre es va registrar al Consell la demanda del jutjat contenciós administratiu de Girona per no tenir col·locada la bandera espanyola i ara arribarà a judici.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú tanca el 2022 amb un superàvit de 500.000 euros

Per tercer any consecutiu, el consistori ha congelat les taxes d’escombraries i de l’aigua

Jordi Cargol optarà al seu tercer mandat al capdavant de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca

Cargol explica que aquest projecte no es pot acabar aquí i que encara té coses per fer al poble

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum