En directe
La Tertúlia
amb Anna Prat

Juanjo Prior és el segon fitxatge de l'Olot

El migcampista defensiu, que també pot fer de central, serà un comodí per a Rodri
| 8 de juny de 2015
Juanjo Prior és el segon fitxatge de l'Olot

El migcampista defensiu, que també pot fer de central, serà un comodí per a Rodri. Prior, de 33 anys i procedent del Badalona, aportarà experiència a l'equip. 

prior fitxat

Juanjo Prior, al costat del president, Joan Agustí (David Planella)

Xavi Muñoz, Sergio Maestre i, ara, Juanjo Prior. Els últims tres migcampistes defensius que ha fitxat l'Olot els últims tres estius tenen un denominador comú: tots tres arriben del Badalona. Ni Xavi Muñoz ni Maestre van aconseguir gaire importància damunt del terreny de joc, i, en aquest sentit, Prior espera ser l'excepció. Diu que intentarà fer el que li demani Rodri per poder jugar.

Prior, de Sant Feliu de Llobregat, però nascut a Esplugues, ha estat molt important tant a la Hoya Lorca fa dues temporades, on era el capità, com al Badalona aquest any, on, juntament amb Toni Lao, ha sustentat el mig del camp de l'equip revelació de Segona B. De fet, ell mateix recorda que gairebé sempre on ha estat ha jugat el play-off o s’hi ha acostat molt.

El nou jugador vermell destaca per la seva polivalència -tant pot jugar de migcampista defensiu com de central- i, sobretot, per la seva experiència a la categoria. Més enllà del Badalona i la Hoya Lorca, Prior ha jugat al Torrevieja, la Roda, l’Alzira, el Gandia, l’Atlètic Balears i l’Sporting Maonès, entre d’altres. És el segon fitxatge de l'Olot de cara a la temporada que ve, després de l'arribada del central canari Aridane Hernández la setmana passada.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Arriba la segona edició de la BTT Pescacorriols de Sant Feliu de Pallerols

Enguany s’amplien les dues curses tant la curta com la llarga

El primer equip del Club Vòlei Olot inicia aquest cap de setmana la competició

Ho farà un any més a la Primera Divisió Estatal i a casa contra el Club Vòlei Sant Martí Aula

Estàs escoltant


Volum