Josep Cerdà demana pas

El jove extrem de l'Olot cedit pel Barça es va reivindicar fent una bona última mitja hora de joc al camp de l’Ebre
Aniol Puigvert | 20 de setembre de 2022

Aquest diumenge al camp de l’Ebre Josep Cerdà va gaudir de poc més de mitja hora de joc, quan el conjunt olotí guanyava per 0-1. L’extrem cedit pel Barça portava perill cada cop que tocava la pilota, tant que va forçar un penal, que posteriorment Ernest Forgas va enviar a fora. El tècnic de l’Olot, Manix Mandiola, es mostra satisfet amb el bon joc de Cerdà.

Josep Cerdà ha participat en dos partits dels tres jugats. A la primera jornada al camp de l’Espanyol B va sortir al minut 88, just després del gol dels locals. En l’empat a casa contra el Terol, en la segona jornada no va tenir minuts. Una gran qualitat tècnica i el perill que porta en moltes accions personals converteixen Cerdà en un jugador revulsiu. Ell és conscient de la competència que té i es mostra satisfet d’haver aprofitat l’oportunitat.

En el que portem de temporada, Mandiola ha hagut de repartir minuts en la gran quantitat de davanters que té. Amb els que més ha comptat són Manel Busquets, Xumetra i Ernest Forgas. A part de Cerdà, que ha tingut algun minut, els homes que de moment no entren dins els plans del tècnic basc són Ferran Brugué i Saïdou Ba. El següent partit dels d’Olot és a casa aquest diumenge a les cinc de la tarda contra el València Mestalla. Veurem si la bona mitja hora de Cerdà a terres aragoneses li haurà servir per a ser titular de cares a diumenge, un partit on l’Olot té gairebé la obligació de treure els tres punts.