En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Jorge Alderete ha fet un còmic que té com a protagonista Olot

És una història sorprenent però verídica amb la figura del moai com a protagonista
Redacció | 30 de setembre de 2022
Jorge Alderete ha fet un còmic que té com a protagonista Olot

Jorge Alderete és argentí, viu a Mèxic i és un apassionat de l'Illa de Pascua. El que més sorprèn, però, és que recentment ha fet un còmic que parla d'Olot. Tot això s'explica per la seva passió per la cultura Rapa Nui i els moais, i el fet de descobrir que a la capital garrotxina també n'hi havia un que, a més, és autèntic.

El moai protagonista del còmic de Jorge Alderete reposa a l'Avinguda de Santa Coloma. A partir d’aquesta figura i de tot el que va conèixer d'Olot, el Doctor Alderete, com és conegut aquest il·lustrador argentí a l’Amèrica Llatina, en va fer una història que barreja realitat i ficció. Una història de misteri inspirada en fets tràgics i verídics succeïts a la ciutat, on l’entorn volcànic també hi juga un paper important.

El còmic l'ha fet possible l'editorial mallorquina Autsaider Comics i una de les premisses que tenia l'autor era que havia de ser publicat, també, en català. El còmic 'Olot' es pot trobar a les llibreries o bé a la pàgina web de l'editorial.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant


Volum