En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Jorge Alderete ha fet un còmic que té com a protagonista Olot

És una història sorprenent però verídica amb la figura del moai com a protagonista
Redacció | 30 de setembre de 2022
Jorge Alderete ha fet un còmic que té com a protagonista Olot

Jorge Alderete és argentí, viu a Mèxic i és un apassionat de l'Illa de Pascua. El que més sorprèn, però, és que recentment ha fet un còmic que parla d'Olot. Tot això s'explica per la seva passió per la cultura Rapa Nui i els moais, i el fet de descobrir que a la capital garrotxina també n'hi havia un que, a més, és autèntic.

El moai protagonista del còmic de Jorge Alderete reposa a l'Avinguda de Santa Coloma. A partir d’aquesta figura i de tot el que va conèixer d'Olot, el Doctor Alderete, com és conegut aquest il·lustrador argentí a l’Amèrica Llatina, en va fer una història que barreja realitat i ficció. Una història de misteri inspirada en fets tràgics i verídics succeïts a la ciutat, on l’entorn volcànic també hi juga un paper important.

El còmic l'ha fet possible l'editorial mallorquina Autsaider Comics i una de les premisses que tenia l'autor era que havia de ser publicat, també, en català. El còmic 'Olot' es pot trobar a les llibreries o bé a la pàgina web de l'editorial.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El cantautor olotí, Toni Beiro, torna als escenaris olotins

Presenterà el seu nou treball discogràfic titulat ‘Sobrenatural’, escrit durant el confinament. És un EP de cinc cançons que pretén retre homenatge a la seva generació, la generació ‘boomer’ amb totes les icones dels anys vuitanta

Els pessebres agafen protagonisme a Olot durant les festes de Nadal

Del 3 de desembre al 8 de gener hi haurà diferents exposicions repartides per quatre seus de la ciutat

Estàs escoltant


Volum