En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Jordi Teis ja té les Ales

Teis ha rebut aquest cap de setmana les Ales a la Cultura pel seu compromís amb el cinema i per la seva tasca cultural incansable a favor del setè art. 
| 11 de maig de 2014
Jordi Teis ja té les Ales

L’activista cultural i col·laborador de Ràdio Olot, Jordi Teis, ha rebut les Ales a la Cultura que atorga la ciutat d’Olot a aquelles persones que s’han caracteritzat per enriquir-la culturalment. Teis, acompanyat de familiars i amics, ha dit que el premi l’encoratja a continuar treballant amb més energia que mai.

Jordi Teis, rebent les Ales a la Cultura de la Ciutat d'Olot de mans de l'alcalde, Josep Maria Corominas.

REDACCIÓ | Can Trincheria ha quedat petit aquest dissabte per a homenatjar a un home compromès amb el cinema. D’adolescent ja s’empassava els clàssics del cinema italià i la seva inquietud per tot el que envoltava la petita i gran pantalla el va portar a fer guions radiofònics, programes de ràdio i televisió i fins i tot dirigir un festival, l’”Olot.doc” que enguany arribarà a la seva desena edició. En la glossa, feta per la periodista de Ràdio Olot, Neus Asin i companya de Teis al capdavant dels seus projectes radiofònics i televisius, a banda d'amiga personal, es deia de Teis que és meticulós, perfeccionista i molt compromès amb tot el que fa. Per això, tot el que ha realitzat fins ara ha estat un èxit. Als micròfons de Ràdio Olot, Jordi Teis, conductor del programa “Sessió Contínua” d’aquesta casa, ens explicava què suposa aquest premi per un home com ell.

La periodista, Neus Asin, va ser l'encarregada de llegir la glossa dedicada al seu amic, Jordi Teis.

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, li ha donat les Ales a la Cultura, en una sala on també hi eren presents els guardonats en edicions anteriors. Jordi Teis diu que "reconeixements d’aquesta mena l’esperonen a continuar treballant amb més il·lusió que mai".

Jordi Teis ja prepara la desena edició de l’”Olot.doc” i continua dirigint el programa “Sessió Contínua” de Ràdio Olot. Precisament, una de les tasques encomanades per la ràdio que més il·lusió li va fer i de la que n’està més orgullós, segons ha recordat aquest dissabte, són la sèrie de programes que va realitzar per commemorar els 50 anys de Ràdio Olot, un programa amb una gran audiència i que es va convertir en un testimoni viu de totes les persones que han contribuit en fer possible el mig segle d'història de la ràdio.. Enhorabona per aquest reconeixement., Jordi!

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum