En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Jordi Jou, a punt per als Jocs Olímpics de Tòquio: "Hi posarem molta valentia"

L’entrenador garrotxí de natació forma part del cos tècnic de la Federació Espanyola als Jocs. Quatre dels nou nedadors de la convocatòria estatal són del seu Sant Andreu
David Planella | 14 de juliol de 2021

Imatge: CN Sant Andreu


Jèssica Vall, Lidón Muñoz, Àfrica Zamorano i Joanllu Pons són els quatre nedadors del Sant Andreu que participaran als Jocs Olímpics de Tòquio. El club on entrena Jordi Jou és el que aporta més representants espanyols als Jocs i per al tècnic de la Vall de Bianya és un orgull, el resultat de la feina ben feta.

I així van arribar als Jocs Olímpics de Tòquio, que començaran la setmana que ve. Jordi Jou també hi serà. Com el 2016 a Rio de Janeiro, l’entrenador garrotxí formarà part de l’equip tècnic de la Federació Espanyola de Natació. A diferència d’ara fa cinc anys, diu que ha aconseguit preparar la cita olímpica amb més tranquil·litat.

Uns Jocs molt diferents

Això sí, a Tòquio hauran de conviure amb el neguit que provoca la situació pandèmica i les mesures que comporta. De fet, abans de volar avui cap al Japó s’han hagut de fer dues proves PCR. Quan arribin, encara se’n faran una altra i, un cop a la bombolla dels Jocs, hauran d’anar passant controls gairebé a diari. Amb tot això, Jou intenta transmetre als seus nedadors...

Per a Jordi Jou, els de Tòquio seran els seus segons Jocs Olímpics com a entrenador de natació. Les competicions arrencaran divendres de la setmana que ve i abans els nedadors i tècnics de la Federació Espanyola de Natació estaran concentrats a la ciutat de Yamaguchi.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum