En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Jordi Freixa torna a l'Olot per fer de coordinador de la formació del futbol base

El de Castellfollit es mostra il·lusionat per començar una nova etapa al club on va créixer com a jugador
| 10 de juny de 2015
Jordi Freixa torna a l'Olot per fer de coordinador de la formació del futbol base

Jordi Freixa torna a la Unió Esportiva Olot per ser el coordinador de l’etapa de formació del futbol base. El de Castellfollit es mostra il·lusionat per començar una nova etapa al club on va créixer com a jugador i on va penjar les botes ara fa un any.

coordinadors normal

Joan Sánchez i Jordi Freixa, al costat de Terma, Sala, Agustí i Cros (David Planella)

Aquest és l’homenatge que va fer la Unió Esportiva Olot a Jordi Freixa el 13 d’agost de l’any passat. Era en la prèvia del Trofeu Sant Aniol contra l’Espanyol, un parell de mesos després que Freixa pengés les botes. Ara, torna a casa seva per posar el seu granet de sorra a la construcció del futur de l’entitat. Ell mateix explica a Ràdio Olot que el director esportiu, Àlex Terma, i gent del club el van convèncer per incorporar-se a l’estructura del futbol base.

A partir d’ara, Joan Sánchez serà el coordinador de l’etapa de competició del futbol base, és a dir dels dos juvenils, i Jordi Freixa s’encarregarà de l’etapa de formació, que engloba des de benjamins fins a cadets.

Quan es va retirar ara fa un any, Freixa va voler desconnectar uns mesos del món del futbol, però no va trigar gaire a tornar-s’hi a enganxar. Es va començar a treure el títol d’entrenador i va anar al Besalú de Segona Catalana a donar un cop de mà al tècnic i amic seu, Quique Beltrán. Ara, fa un pas més tornant a l’Olot com a coordinador, però assegura que no es planteja acabar sent entrenador en un futur.

Com a jugador, Jordi Freixa va estar-se vuit temporades consecutives a la Unió Esportiva Olot, on va viure tots els ascensos des de Primera Regional fins a Segona B. Abans, havia jugat al Figueres i al Girona.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum