En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Joan Agustí, sobre la destitució de Garrido: "Potser ens equivoquem, però ens responsabilitzem de la decisió"

El president de la Unió Esportiva Olot ha analitzat la temporada en una àmplia entrevista a Ràdio Olot
| 1 de juny de 2021

En una entrevista a Ràdio Olot, el president de l'Olot reconeix que a Raúl Garrido el van perjudicar els casos de coronavirus i les lesions de la primera part de la temporada. Admet que per substituir-lo el perfil de Gabri no va ser el més adequat i celebra haver donat l’oportunitat a Miquel Àngel Muñoz. L’entrenador gironí és un dels candidats a ocupar la banqueta la temporada que ve.


 

És el president de la Unió Esportiva Olot, Joan Agustí, parlant de la destitució de Raúl Garrido. L’adeu del tècnic valencià va suposar un abans i un després en la temporada i Agustí assegura que li va saber greu. Diu que van acomiadar l’entrenador per millorar la situació de l’Olot a la classificació, on tenia onze punts en dotze jornades. A la vegada, però, admet que els casos de coronavirus i les múltiples lesions van influir en aquesta puntuació.

 

El que sí que reconeix obertament el president de l’Olot és que el substitut de Raúl Garrido no va ser l’encertat. Gabri Garcia no va ser el revulsiu que esperava que fos el club.

 

I hi afegeix...

 

Gabri Garcia va deixar de ser el tècnic de l’Olot, de mutu acord amb el club, a quatre jornades pel final i aleshores Miquel Àngel Muñoz es va convertir en el màxim responsable del cos tècnic. Amb el gironí de primer entrenador, l’equip olotí va sumar tres victòries consecutives i va arribar a l’última jornada amb possibilitats de permanència, però va acabar baixant després d'un empat contra la Penya Deportiva.


L'elecció del nou entrenador

Joan Agustí està molt satisfet de la feina de Miquel Àngel Muñoz al capdavant de l’equip i el considera un candidat a ocupar la banqueta la temporada que ve a Tercera RFEF.

 

L’Olot ha començat el càsting d’entrenadors, però no té pressa per escollir-ne un, i en paral·lel, la direcció esportiva treballa per confeccionar la plantilla.

 

Joan Agustí creu que la plantilla no es reiniciarà de zero i que alguns jugadors renovaran, tot i el descens i la retallada pressupostària. El president de l’Olot ha analitzat l’actualitat i la temporada del descens en una àmplia entrevista al ‘Tercer Temps’ que podeu recuperar aquí:

Escolta l'entrevista sencera al 'Tercer Temps'

També et pot interessar

El Sant Privat, als quarts de final de la Copa Catalunya amateur

L'equip garrotxí derrota l'Empuriabrava-Castelló en un duel de campions de Quarta Catalana (3-0)

Aleix Prunés torna a Tercera Divisió amb el Figueres d'Edu Vílchez

Després d’un últim any mogut, l'exporter de l'Olot espera trobar continuïtat a Vilatenim

Generació d'èxits

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum