En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Jennifer Pareja, segona millor waterpolista d'Europa del 2014

L'olotina havia guanyat el premi l'any passat i ara només ha quedat per darrere de la seva companya d'equip Maica García
| 5 de febrer de 2015
Jennifer Pareja, segona millor waterpolista d'Europa del 2014

L'olotina havia guanyat el premi l'any passat i ara només ha quedat per darrere de la seva companya d'equip Maica García. 

jennifer

Jennifer Pareja és la capitana de la selecció espanyola (RTVE)

Jennifer Pareja continua a la zona més alta de l'elit del waterpolo. L'olotina, de 30 anys, no ha pogut revalidar el títol de millor jugadora d'Europa de l'any, però s'ha situat a la segona posició, just per darrere de Maica García. La boia del Sabadell, companya d'equip de Pareja, ha guanyat el premi que organitza la LEN (Lliga Europea de Natació), amb el 59,6% dels vots. L'olotina s'ha quedat amb el 15,8%.

Totes dues waterpolistes van tancar un any 2014 internacional per emmarcar. Amb el Club Natació Sabadell, van guanyar la Copa i la Supercopa d'Europa, mentre que amb la selecció espanyola es van emportar el Campionat d'Europa. A més, Pareja és la capitana del combinat estatal.

El gran 2014 de Jennifer Pareja ja va formar part del resum esportiu de l'any de Ràdio Olot. Aquí pots tornar a escoltar el capítol que li vam dedicar: 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum