En directe
La Tertúlia
amb Anna Prat

ICV: 8 eixos i una coordinadora social

Iniciativa per Catalunya a la Garrotxa es reestructura. La formació s’organitza amb dos coordinadors i entorn a 8 eixos pensant amb les properes municipals.
| 5 d'octubre de 2012
ICV: 8 eixos i una coordinadora social

Iniciativa per Catalunya a la Garrotxa es reestructura. La formació s’organitza amb dos coordinadors i entorn a 8 eixos pensant amb les properes municipals.D’altra banda, si no hi ha novetat, Marc Vidal serà el cap de llista per Girona a les properes autonòmiques.

Després de quedar-se fora de l’Ajuntament d’Olot, Iniciativa no ha desaparegut del mapa polític comarcal. Aquesta és la imatge que han volgut transmetre des de la formació just abans d’un nou període electoral. Des d’ara, el partit té dos coordinadors. Per una banda, segueix Llorenç Planagumà en aquesta figura, que ara comparteix amb Enric Rodríguez. Rodríguez ha explicat que la coordinació no és tancada ja que s’han proposat funcionar de manera dinàmica.

Enric Rodriguez porta resident des de fa anys a Riudaura i és empleat de banca. Se suma a l’altre coordinador, Llorenç Planagumà, que ja va ser el cap de llista dels ecosocialistes a les municipals d’Olot. El mateix Planagumà explica que treballen per defensar 8 eixos de treball, alguns dels quals de cara a les properes municipals. En aquest sentit, volen desenvolupar una coordinadora de drets socials de la Garrotxa per fer front a la política d’austeritat.

Aquesta nova organtització ha comptat amb el suport del president del partit a les comarques de Girona, Marc Vidal. Preguntat per Ràdio Olot, Vidal ha explicat que s’ha presenat a les primàries del partit per ser el cap de llista per Girona a les properes eleccions autonòmiques.

Marc Vidal ja va ser el cap de llista d’ICV per Girona a les passades eleccions generals sense obtenir representació. Tot plegat després que el garrotxí Joan Boada, anterior cap de llista al Parlament, hagi decidit no repetir.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Resum de l'any 2021, l'any en què tot torna

La pandèmia torna a centrar el resum de l'any de Ràdio Olot

Ràdio Olot llança un espot publicitari que posa l’accent en la quotidianitat de l’emissora

Es pot veure a les xarxes socials i es projectarà als cinemes d’Olot abans de cada sessió

Estàs escoltant


Volum