En directe
Trenquem el cuc
amb Josep Guix

I ara, la Copa del Rei

30 anys després, torna la Copa a l'Estadi Municipal. A les 20h, 19.30h a Ràdio Olot, primer partit entre la UEO i l'Huracán València.
| 4 de setembre de 2013
I ara, la Copa del Rei

Aquest dimecres a les 20h arriba a l'Estadi Municipal d'Olot el gran premi de la maganífica temporada feta fins ara per la Unió Esportiva Olot: poder participar a la Copa del Rei. Arrenca la competició i en la primera convocatòria, l'Olot jugarà a casa i rep la visita d'un altre conjunt de la Segona Divisió B, l'Huracán de València. Un premi, per tant, a la trajectòria de la temporada passada, com ha dit a Ràdio Olot el davanter Carlos Martínez: "Ens fa molta il·lusió; afrontem el partit amb moltes ganes, sabent que l'Huracán de València serà un equip molt complicat de batre, ja que l'any passat va estar a dalt de tot durant bona part de la temporada, però nosaltres sortim amb l'objectiu de guanyar-lo".

Sabut és, com diu el tòpic, que la Copa del Rei sol estorbar els equips petits. En tot cas, a Olot fa que hi hagi màxima il·lusió a l'entitat, s'espera un bon partit i la copa no fa nosa. Ho diu el vicepresident esportiu, Dionís Cros que, als micròfons de Ràdio Olot senyala que "es pot veure un bon partit, l'Huracán té un pressupost gros i crec que entre tots podem oferir un bon espectacle futbolístic". I afegeix: "La Copa del Rei no ens fa nosa, ens feia nosa l'altra copa, però per aquesta hem d'apostar-hi."

A nivell esportiu, el tècnic Edu Vilchez, ja va dir que en el partit d'avui hi hauria molta rotació i avui es podria produir el debut d'Arnal Llibert Conde, una de les últimes incorporacions fetes per l'equip garrotxí. El fet de jugar a casa és un altre premi per poder ser fidel a l'afició que l'any passat tant va recolzar a l'equip, Ho diu un altre dels davanters, Uri Santos: "Poder jugar a casa, amb el nostre equip, la nostra gent és tot un plaer, serà un dia per gaudir, per disfrutar de bon futbol; és una competició difícil de jugar, però hi posarem tota la il·lusió possible per aconseguir-la, hi haurà un bon partit i donarem guerra".

Totes aquelles persones que durant el dia d'avui es facin sòcies de la Unió Esportiva Olot, podran veure el partit de la Copa del Rei gratuïtament. De moment, l'entitat ja supera el miler i l'objectiu final és fer-ne 1400.

El partit, en directe a Ràdio Olot, amb la prèvia que començarà a les 19.30h amb David Planella i Òscar Fraile.

 

Comparteix a: 

També et pot interessar

El programa d'eficiència energètica GarrotxaDomus permet una reducció de 250 tones de diòxid de carboni anuals

Per a aquest 2023, s'espera que l'arribada dels ajuts procedents dels Next Generation doni un nou impuls al GarrotxaDomus.

La Garrotxa tanca l’any amb un descens de l’atur del 0’3% i se situa al 6’66

Les dades continuen demostrant que el nombre d’aturats és molt baix i que continua havent-hi un atur estructural difícil d’aturar

Estàs escoltant


Volum