En directe
La Tertúlia
amb Anna Prat

Hostalets d’en Bas celebra la festa major

Els actes començaran aquest divendres i s’allargaran fins dilluns vinent
Redacció | 11 d'agost de 2022
Hostalets d’en Bas celebra la festa major

Doble ració de Festes Majors a la Vall d’en Bas. Després de les restriccions imposades per la Covid aquest any es celebraran sense limitacions i retornant a la normalitat. Els Hostalets d’en Bas donaran, aquest divendres, el tret de sortida a la seva festa amb la Nocturna Musical, però serà dissabte quan duran a terme una de les activitats més destacades: la Gimcana Rural una activitat en la que s’espera una gran afluència de joves. Aquest dijous és l’últim dia per inscriure’s a una activitat on el perfil dels participants va dels més petits fins a persones d’entre 50 i 60 anys. La membre de la comissió de festes d’Hostalets d’en Bas és Marta Vila.

Pel que fa a la resta d’activitats, la festa dels Hostalets d’en Bas comptarà amb música en viu i ball de sardanes com a punt final. Una sèrie d’actes, que després del pas de la pandèmia, són una gran notícia en un poble com aquest. Vila explica que des de la comissió sempre han treballat per duu la festa als carrers amb restriccions o sense.

La festa d’Hostalets d’en Bas començarà aquest divendres i durarà fins diumenge a vespre. Tots els actes són gratuïts, excepte la gimcana rural que té un cost d’entre 7 i 20 euros.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot batejarà aquest cap de setmana els seus dos capgrossos

Un és l’home dels nassos, conegut per a tothom. L’altra, la més recent, és la castanyera, que només sortirà un cop a l’any

Mor l'activista cultural olotí Josep Maria Fontfreda

Comerciant de professió Vinculat a associacions com l’Orfeó Popular Olotí i el Centre Excursionista d’Olot, era un gran coneixedor de l’Alta Garrotxa

Estàs escoltant


Volum