En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Hola, estiu!

La Revetlla de Sant Joan dóna el tret de sortida a les celebracions de l'estiu on petards i coques són els principals atractius del dia.
| 23 de juny de 2014
Hola, estiu!

Els venedors de petards esperen augmentar les vendes en un 5 o 10% aquest Sant Joan. Els productes que últimament tenen més tendència a vendre’s són les bombetes, les bengales, els trons i les fonts i cada cop més els petards de llum s’imposen als de soroll.

ACN | La festa de Sant Joan és presenta favorable pels venedors de petards. Esperen que aquest 2014 augmentin les vendes desprès de 6 anys de baixades, la més dràstica la del 2009 on les vendes van disminuir a la meitat. La despesa mitjana per persona serà d’entre 20 i 30 euros i gairebé el 70% d'aquestes vendes corresponen a un consum familiar. Els productes més venuts són les bombetes, les bengales, els trons o les fonts, un producte que va guanyant territori any rere any en una dinàmica on els petards de llum guanyen als de soroll. A les festes cada cop hi ha més civisme i això asseguren que esta influint en els accidents relacionats amb la pirotècnia. El temps, la zona geogràfica o el pont d’aquest any també influencien en la compra de petards.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum