Un gol de Kike Sánchez en el 87' salva el lideratge de l'Olot

L’equip de Calderé torna a somriure al camp del Granollers (0-1)
| 26 de març de 2017

L’equip de Calderé torna a somriure al camp del Granollers (0-1).

Els jugadors celebren la victòria al vestidor del Camp del carrer Girona (UEO)

La ressaca al 'Temps de Descompte'

Era el minut 87, l’Olot no podia amb un home més contra el Granollers i ja es veia amb l’aigua al coll, perquè el Peralada guanyava al camp del Sabadell B i l’atrapava en el lideratge. Ha estat aleshores, a només tres minuts del 90, quan ha arribat el gol salvador de Kike Sánchez. L’extrem ha recollit el refús del porter Santaló, després d’un xut d’Uri Santos, i ha clavat la pilota arran del pal esquerre de la porteria local.

L’entrenador de l’Olot, Ramon Maria Calderé, admet que el seu equip ha tingut dificultats per crear joc d’atac. De fet, els olotins han marcat en el primer xut entre els tres pals que han intentat i han deixat el Granollers, i el seu esforç (ha acabat jugant amb deu per expulsió justa de Ricky Alcántara), sense cap recompensa. El tècnic diu que era un partit per ser pràctics.

El valor anímic

Els jugadors han explotat amb el gol de Kike, i la conseqüent victòria, i han recuperat la moral després de dues derrotes consecutives que el Peralada va aprofitar per acostar-se a només dos punts. Els olotins no tenien marge d’error, i els alt-empordanesos els ho han recordat avui mateix, perquè també han fet els deures amb una victòria per la mínima (0-1) al camp del Sabadell B. Això vol dir que l’Olot recupera el bon camí i manté el lideratge en solitari una setmana més. Tan sols en falten set perquè s’acabi la lliga regular.