En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Gianni, cedit a l'Europa, aspira a ser porter titular de l'Olot

La Unió Esportiva Olot té fins a quatre porters en propietat
| 14 de juliol de 2015
Gianni, cedit a l'Europa, aspira a ser porter titular de l'Olot

La Unió Esportiva Olot té fins a quatre porters en propietat: Wilfred, Àlex Campos, August Conesa i Gianni Cassaro. Gianni, però, s’incorporarà a l’Europa el 20 de juliol i assegura que vol pujar a Segona B amb l’equip escapulat. El seu objectiu és fer números per ser algun dia el primer porter de l’Olot.

Gianni Cassaro (David Planella)

Gianni Cassaro vol ser la temporada que ve el porter titular del campió de la Tercera Divisió. El de Lloret de Mar jugarà cedit per la UE Olot a l’Europa i té molt clar quins són els seus objectius. Gianni ha estat aquesta temporada passada el segon porter de Wilfred a l’Olot de Segona B, on va poder debutar en l’últim partit al camp del Reus. No ha jugat minuts de competició, però amb el salt de Primera Catalana a la categoria de bronze assegura que ha millorat físicament, tècnicament i tàcticament. Segons ell, la culpa és del que era el preparador de porters, Pedro Puigserver, i de l’entrenador, Rodri. Ara, haurà de continuar creixent lluny d’aquest cos tècnic, però confia aconseguir-ho a la Vila de Gràcia. A l’octubre farà 23 anys i vol convertir-se en un porter complet.

Per a Gianni, marxar cedit a l’Europa no és cap pas enrere i, a llarg termini, espera acabar sent el primer porter de la Unió Esportiva Olot. Els olotins sempre han dit que hi confien i per això el van renovar a final de temporada. Ara, August Conesa i Àlex Campos assumiran el seu rol. Gianni va entrenar amb Campos durant tota la temporada passada i, segons el lloretenc, està preparat.

Gianni Cassaro s’incorporarà a la disciplina de l’Europa el dilluns 20 de juliol, quan començarà la pretemporada de l’equip d’Albert Poch. Mentrestant, s’entrenarà a l’Olot.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant


Volum