En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Gerard Pujol (CPH Olot): "És un repte i em motiva ser el substitut de Quim López"

Fins ara al SHUM Maçanet, a qui ha pujat a l'OK Lliga, serà el nou entrenador del Club Patí Hoquei Olot
| 1 de juny de 2015

Fins ara al SHUM Maçanet, a qui ha pujat a l'OK Lliga, serà el nou entrenador del Club Patí Hoquei Olot. 

Gerard Pujol, fins ara al SHUM Maçanet (SHUM Maçanet)

Com ja va avançar Ràdio Olot fa unes setmanes, Quim López no serà el nou entrenador de l’Hoquei Olot la temporada que ve. Un repte que assolirà Gerard Pujol, un conegut de l’hoquei català, ja que fins ara entrenava a Primera Divisió amb el SHUM Maçanet, un equip amb qui ha aconseguit l’ascens a l’OK Lliga. L’interès que va mostrar el club per ell, la coneixença d’alguns jugadors de l’actual plantilla i el repte d’agafar el relleu de Quim López són els tres factors que el van fer acceptar l’oferta de l’Olot.

Una nova etapa a Olot que la vol començar amb els mateixos jugadors que aquesta temporada. A més, Pujol té clar que un dels objectius aquest any ha de ser “consolidar l’equip a Nacional Catalana”. Pujol baixarà un esgraó respecte de la temporada passada, ja que fins ara entrenava a Nacional Espanyola i a partir del mes de setembre ho farà a una categoria per sota, la Nacional Catalana. Tot i això, creu que “no serà difícil fer el canvi”.

Després de conèixer el nou entrenador del CPH Olot, la setmana que ve es farà la primera reunió amb la junta per començar a valorar la temporada 2015-16. Una reunió que arriba després que el primer equip tanqués temporada divendres a casa amb un empat a un contra el GEiEG i acomiadant Quim López i Marc Prat.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum