En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Gana

A la Garrotxa hi ha nens que s’han desmaiat de gana a l’escola. Els serveis socials treballen amb objectius comuns amb la resta de la comunitat educativa.
| 30 de setembre de 2013
Gana

A la Garrotxa hi ha nens que s’han desmaiat de gana a l’escola. Per aquest motiu els serveis socials han decidit estrènyer les relacions amb la comunitat educativa i posar fi a aquest problema generat per la crisi econòmica.

JORDI ALTESA | Són casos puntuals els que s’han donat fins ara a la Garrotxa, però han encès les alarmes. És la imatge més dura del que suposa la crisi per a moltes famílies però també se’n donen d’altres com el de nens que saben que no dinaran quan arribin a casa o que no fan tots els àpats recomanats. Una trista situació que admeten des del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. La infància és un dels eixos prioritaris amb els que treballen els serveis socials a la comarca per la indefensió en la qual es troben els menors, ja que no poden fer res per canviar aquesta situació. La directora del Consorci, Teia Fàbrega insisteix en que cal aprofundir en el treball cap a la infància i per això, donada la situació de pocs recursos a les administracions, considera que cal treballar conjuntament per afrontar aquests i d’altres problemes.

A través del Pla d’infància que s’ha aprovat darrerament a Olot, s’està treballant per implicar encara més a la comunitat educativa que és la que pot veure i preveure casos de malnutrició infantil o altres problemes que afecten als menors d’edat. Fàbrega considera que cal fer els objectius per l’any 2014 amb un caràcter comú.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant


Volum