En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Gairebé 4.000 alumnes han visitat l’Espai Cràter d’Olot des que va obrir portes el passat 11 de març

En la majoria d’ocasions els grups escolars opten per combinar la visita guiada amb algun dels tallers que s’ofereixen
Aniol Puigvert | 27 de juliol de 2022
Gairebé 4.000 alumnes han visitat l’Espai Cràter d’Olot des que va obrir portes el passat 11 de març

L’Espai Cràter fa un balanç més que positiu dels primers 4 mesos de funcionament. I és que durant aquest període ha rebut la visita de 49 centres educatius que han fet prop de 300 activitats. L’afluència de grups d’estudiants s’ha incrementat molts en els últims dos mesos arribant als 1.000 alumnes visitants. La seva procedència ha estat diversa. El 60% dels estudiants han estat de la Garrotxa però, a nivell provincial, la demarcació que més ha visitat l’Espai Cràter ha estat la de Barcelona amb quasi un 70%. La segueix la de Girona amb un 28%. El director de l’Espai Cràter és Xevi Collell.

 En les visites a l’Espai  Cràter, la majoria de grups escolars han optat per dur a terme la doble oferta formativa consistent en una visita guiada a l’interior de l’espai més un taller a l’aula. No obstant, també hi ha grups que han preferit veure l’exposició de la vulcanologia, i d’altres que han optat per dur a terme tres activitats; la visita a l’exposició, el taller a l’aula i sortir a l’exterior de l’Espai Cràter per descobrir el volcà Montsacopa. De cara a l’any que ve, ja s’han plantejat quatre activitats noves que permetran oferir un ventall més ampli als grups escolar i a la resta de visitants.

Tots els visitants que han assistit a l’Espai Cràter valoren molt positivament l’experiència, ja que la mitjana de satisfacció és de quasi un 9,5 sobre 10. A més, de cara al nou curs escolar, ja hi ha més de 600 alumnes que han reservat plaça per visitar l’Espai Cràter durant els primers mesos lectius.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Educació també s'atura per exigir canvis en els decrets de plantilles, el currículum o el calendari

És el primer dia de vaga que segons Educació ha tingut un seguiment del 3,36% a les comarques gironines

Desè aniversari del projecte ‘Som Música’ a l’Escola Malagrida d’Olot

En aquest centre han convertit una simple assignatura en un element transversal que vehicula tota mena de coneixements que transmeten a primària

Estàs escoltant


Volum