En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Funciona Perfectament

El 82% dels alumnes que van acabar els estudis de FP a l'IES la Garrotxa d'Olot treballen o continuen estudiant.
| 13 de maig de 2013
Funciona Perfectament

La Formació Professionalfunciona. Així ho assegura el director de l’Institut la Garrotxa d’Olot, Albert Bramon, que afirma que el 82% dels alumnes que van acabar els estudis el 2012 treballen o continuen estudiant. Per tal de millorar la inserció laboral dels estudiants, el centre ha modificat dos cicles de cara al curs que ve per adaptar-los a les demandes actuals de les empreses.

Vista de l'IES La Garrotxa (Wattia Group)

NEUS ASÍN | Una de les preocupacions més importants dels estudiants quan acaben la seva formació és trobar una feina. Des de l’Institut La Garrotxa d’Olot asseguren que la inserció laboral dels ensenyaments professionals és molt alta. En aquest sentit han fet públiques les dades del curs passat en el que es posa de manifest que el 82% dels alumnes que van acabar els estudis al 2012 treballen o estudien, de manera que només hi ha una desocupació del 16%. Pel què fa als alumnes que s’han inserit en el mercat laboral, un 65% ho estan en sectors relacionats amb el que han estudiat i un 40-45% han trobat feina a través del propi Institut. El sotsdirector de Formació Professional de l’Institut la Garrotxa, Jordi Antiga, ha assegurat que, malgrat la crisi, són optimistes.

Des de l’Institut la Garrotxa asseguren que un dels seus eixos principals és treballar perquè els estudis s’adeqüin a les necessitats del mercat laboral. En aquest sentit de cara al curs que ve el centre ha introduït diferents novetats com la incorporació de nous continguts al cicle superior de construcció. La crisi ha generat noves demandes en aquest sector i el cicle que imparteix l’Institut la Garrotxa ha incorporat la informàtica gràfica entre les seves assignatures.

De cara al proper curs l’Institut la Garrotxa ofereix 7 cicles de grau mig i 5 de grau superior.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La Canya ja gaudeix de llits elàstics pels més petits a la plaça 1 d'octubre

La iniciativa l’havien demanat els veïns de la zona a les trobades organitzades per l’Ajuntament anomenades ‘Quedem a la plaça’.

Resum de l'any 2021, l'any en què tot torna

La pandèmia torna a centrar el resum de l'any de Ràdio Olot

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum