En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Francesc-Marc Àlvaro presenta aquest dissabte a Olot el llibre 'Per què hem guanyat'

Una publicació que fa una reconstrucció dels fets que van de les eleccions del 24 de maig a les del 27 de novembre
| 11 de desembre de 2015
Francesc-Marc Àlvaro presenta aquest dissabte a Olot el llibre 'Per què hem guanyat'

El periodista Francesc-Marc Àlvaro presenta el seu últim llibre a Olot: Per què hem guanyat . Una barreja de dietari i articles d’opinió construeixen aquesta publicació que aborda els 127 dies que van entre les eleccions municipals el 24 de maig i les autonòmiques del 27 de setembre. Un llibre que dóna a conèixer detalls, per exemple, de com es va crear la coalició de Junts pel Sí.

 Francesc-Marc-Álvaro-(nuvol-com)

L'autor del llibre, Francesc-Marc Álvaro (nuvol.com) 

Mentre la CUP i Junts pel Sí continuen negociant qui serà el president de la Generalitat de Catalunya, el periodista Francesc Marc-Àlvaro presenta dissabte el seu últim llibre: Per què hem guanyat. 127 dies que van canviar Catalunya.

Un llibre estructurat en dues parts: un dietari personal on el periodista reflexiona sobre el procés independentista i revela informacions fins ara inèdites; i una segona part integrada pels articles periodístics que ha publicat al llarg d’aquests 127 dies a La Vanguardia i Serra d’Or. Francesc Marc-Àlvaro, autor del llibre, ha explicat a Ràdio Olot que servei per “conèixer racons que el periodisme del dia a dia no ha tocat”.

Marc-Àlvaro també ha recalcat a l’entrevista de Ràdio Olot que en general “s’esperava més del 27S” i que “probablement la CUP no s’esperava ser tan determinant”. Un moment polític confús i que segurament no veurà la llum fins que hagin passat les eleccions generals. Marc-Álvaro ha defensat la seva teoria personal en què afirma que “la CUP no decidirà res fins que no vegin els resultats del 20 de desembre”.

Un llibre de l’editorial Comanegra que es presentarà dissabte a les 7h del vespre a la Sala de Sessions de l’Ajuntament d’Olot.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú tanca el 2022 amb un superàvit de 500.000 euros

Per tercer any consecutiu, el consistori ha congelat les taxes d’escombraries i de l’aigua

Jordi Cargol optarà al seu tercer mandat al capdavant de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca

Cargol explica que aquest projecte no es pot acabar aquí i que encara té coses per fer al poble

Estàs escoltant


Volum