En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Fil a l’agulla als tallers artesanals al Museu dels Sants d'Olot

Es tracta d’una de les noves activitats de la programació cultural de primavera
| 15 d'abril de 2021
Fil a l’agulla als tallers artesanals al Museu dels Sants d'Olot

Es tracta d’una de les noves activitats de la programació cultural de primavera. L’objectiu és vincular l’art i l’artesania, i oferir una activitat participativa per a totes les edats. Aquest dissabte es farà el primer de tres tallers que es faran els pròxims mesos i que tractaran el metall, la tapisseria i la pedra. 

Foto: Olot Cultura


Reinventar-se és obligat i més en època de covid. Així ho han fet els Museus d’Olot que han aprofitat la bona rebuda que cada any tenen els tallers de Nadal a l’Hospici per tirar endavant una iniciativa que busca acostar els museus a la ciutadania a través de l’art i l’artesania. Un dissabte al mes, els olotins podran apuntar-se a un taller artesà que es farà al Museu dels Sants. En parla la directora dels Museus d’Olot, Montse Mallol.

 

De moment s’ha programat tres tallers: un a l’abril, un altre al maig, i l’últim al juny. Aquest dissabte, a les cinc de la tarda al Museu dels Sants, tindrà lloc el primer de tots que girarà entorn de la joieria i el metall.

 

Tots els tallers estan organitzats per l’entitat La Iera i són gratuïts. El del mes de maig serà sobre tapisseria i el del juny relacionat amb la pedra. Les activitats estan recomanades per a un públic major de 16 anys. Per participar-hi cal fer una inscripció prèvia a la pàgina web d’Olot Cultura.

També et pot interessar

Descobreixen una làpida a Olot que destapa un passat jueu de la ciutat

Per primera vegada s’ha comprovat que la capital de la Garrotxa va tenir una sinagoga

Sopa de Cabra actuarà aquest estiu a la Garrotxa

Serà en el festival Planestiueja’t de les Planes d’Hostoles

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum