En directe
La Tertúlia
amb Anna Prat

Ferran Joanmiquel serà el nou preparador físic de la Selecció Espanyola per Amputats

Tot i que la selecció encara no ho ha fet oficial, el garrotxí ja ho ha anunciat a les seves xarxes, on s’ha mostrat especialment il·lusionat amb aquest nou projecte
Aniol Puigvert | 9 d'agost de 2022
Ferran Joanmiquel serà el nou preparador físic de la Selecció Espanyola per Amputats

Ferran Joanmiquel va començar la seva carrera a la Unió Esportiva Olot la temporada 2018/2019. Fa un any va marxar a la Selecció Mexicana de Futbol i ara, un cop ha tornat, li ha sorgit la oportunitat d’afrontar nous reptes: serà el nou preparador físic de la Selecció Espanyola de Futbol per Amputats. Tot i això Joanmiquel seguirà essent el màxim dirigent de la preparació física al Municipal d’Olot perquè combinarà les dues tasques. Joanmiquel, que ha anunciat la notícia a les seves xarxes socials, se sent molt il·lusionat amb el nou projecte i té clar que vol afrontar-ho amb les màximes ganes possibles.

El nou càrrec com a preparador físic de la Selecció Espanyola per Amputats, va molt connectat amb el seu passat. Anys enrere, quan el garrotxí tenia moto, va ser atropellat per un cotxe, i l’accident li va deixar el genoll trencat a trossos. En aquell moment hi va haver la possibilitat de que el garrotxí perdés la cama però afortunadament al final no va passar. Es per això, que a part de ser un projecte il·lusionant en l’àmbit esportiu, també ho és en el personal.  

El nou projecte de Ferran Joanmiquel, com a preparador físic de la selecció per amputats, té com a principal objectiu el mundial que es disputarà a l’octubre a Turquia. El garrotxí, estarà sota les ordres del primer entrenador, Mikel Balmasdea.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Arriba la segona edició de la BTT Pescacorriols de Sant Feliu de Pallerols

Enguany s’amplien les dues curses tant la curta com la llarga

El primer equip del Club Vòlei Olot inicia aquest cap de setmana la competició

Ho farà un any més a la Primera Divisió Estatal i a casa contra el Club Vòlei Sant Martí Aula

Estàs escoltant


Volum