Tercer Temps
amb David Planella

Felipe Sanchón i el Sabadell frustren l'estrena a casa de l'Olot (0-2)

L'ex del Girona, el millor del partit, obre la llauna amb un golàs al minut 3 i Dani Gómez sentencia poc després
| 27 d'agost de 2017

L'ex del Girona, el millor del partit, obre la llauna amb un golàs al minut 3 i Dani Gómez sentencia poc després en una jugada d'estratègia. El pal evita que l'Olot s'avanci només de començar i que retalli distàncies a la recta final.

Una imatge del partit de dissabte (Isaac Morchón / UEO)

El punt d'Alacant és bo perquè és l'únic que l'Olot té a la classificació després de les dues primeres jornades. L'equip de Martín Posse no el va poder fer millor en el debut a l'Estadi Municipal contra el Sabadell, un rival pràctic i efectiu que va demostrar als olotins que a Segona B no calen gaires floritures per guanyar un partit. N'hi ha prou amb defensar bé i aprofitar les ocasions, i si tens un jugador que marca la diferència tot és molt més senzill. És el cas de Felipe Sanchón, un davanter que podia haver arribat a l'Olot aquest estiu i que, vestit d'arlequinat, va amargar el partit als garrotxins.

Felipe va marcar en la primera pilota que va tocar, i ho va fer just després que Nacho Pérez xutés al pal. Un cop difícil de pair només de començar el partit, tal com apunta Posse.

L'Olot va encaixar el 0-1 al minut 3 i el 0-2 al 13. Va ser obra del lateral Dani Gómez, que va aparèixer per la banda esquerra per rematar de primeres, i amb un xut ras, una centrada procedent d'un córner servit en curt a l'altre costat. A la segona meitat, els volcànics van millorar, sobretot gràcies al canvi de sistema: Posse va enterrar el 4-4-2 amb el qual havia sortit a la primera i va poblar el mig del camp amb l'entrada de Pedro al lloc de Toril. Li va servir per tenir més la pilota i arribar més sovint a l'àrea de Roberto, però el gol no va arribar. Fins i tot, Hèctor Simon va enviar al pal un penal provocat per Guzmán a més de deu minuts del final. L'entrenador valora el treball dels seus jugadors.

Ara, la Copa

Després de la derrota en la segona jornada de lliga, l'Olot se centra en la Copa del Rei. Aquest dimecres, a dos quarts de nou, jugarà la primera ronda a partit únic al camp de l'Olímpic de Xàtiva, el vigent campió del grup valencià de la Tercera Divisió.