La fe mou muntanyes... i marcadors!

L'Olot creu en la victòria fins al final i acaba remuntant dos marcadors en contra per guanyar el Terrassa (3-2)
| 16 d'octubre de 2016

L'Olot creu en la victòria fins al final i acaba remuntant dos marcadors en contra (0-1 i 1-2) per guanyar el Terrassa per 3-2. El conjunt visitant s'ha avançat amb un gol de Raíllo, Sergio Álvarez l'ha neutralitzat, però l'alegria només ha durat un minut i els vallesans han marxat al descans per davant gràcies a un xut de Raúl Torres. La segona part ha estat completament garrotxina i l'Olot ha trobat la recompensa amb els gols de Dembo i Sergio. L'argentino-veneçolà s'ha inventat un cacau des de llarga distància imparable per a Ortega. Ara, els olotins avancen el Vilafranca i recuperen la segona posició de la classificació.