En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Famílies i primavera

Nova campanya per promocionar Olot com a destí turístic familiar i de primavera amb més de 60 activitats i primer nen gratis als restaurants.
| 5 de maig de 2014
Famílies i primavera

Olot es vol consolidar com una destinació de turisme familiar tot l’any i per això ha posat en marxa un calendari d’activitats per aquesta primavera que inclouen que el primer nen no pagui als restaurants de la ciutat que hi participen.  

Presentació de la campanya (Jordi Altesa)

JORDI ALTESA | Tot plegat es complementa amb més de 60 activitats previstes al llarg de tots els caps de setmana de maig i juny. El “Primavera en família a Olot” ja ha arrencat aquest primer cap de setmana i inclou que el primer nen té el dinar pagat als restaurants d’Olot que hi participen. Des de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, Paco Coll, ha assegurat que amb aquestes iniciatives els beneficis van més enllà del sector.

Des de l’Ajuntament d’Olot es considera que la ciutat ja està consolidada a la tardor i que cal fer esforços en època de primavera i per això també es busca el turisme familiar. El regidor de promoció de la ciutat, Estanis Vayreda, ha assenyalat precisament aquests dos elements com els principals objectius de la campanya.

La iniciativa també compta amb el suport de l’Associació de Comerciants d’Olot. Des de l’ACO, Isabel Morera explica que les diferents iniciatives del sector privat permeten tirar endavant més propostes. Entre les diferents propostes que hi haurà els mesos de maig i juny hi ha un concurs a Instagram amb fotografies que estiguin lligades amb la família. El premi serà una setmana gratis a Olot a l’estiu. 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum