En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Estava "cremat"

Dues treballadores asseguren que Vila estava cansat de la feina i que ho havia vinculat amb el fet de que a ell "se li morissin tots". 
| 28 de maig de 2013

El zelador de la Caritat d’Olot va assegurar a dues companyes del centre que estava “cremat”. Així ho han assegurat en el judici que se celebra contra l’assassí confés d’onze ancians del centre geriàtric a l’Audiència de Girona.

JORDI ALTESA | Unes declaracions que contrasten amb el que va dir aquest mateix dilluns Joan Vila quan va assegurar que La Caritat era “la seva vida”. Dues companyes han assegurat que Vila els va comentar que estava cansat de la feina. En aquell moment però ho van atribuir a la seva feina de cuida avis que alerten que és molt dura psicològicament. Una d’elles, Francisca Serra, ha explicat que li va recomanar poc abans que s’enxampés a Vila de que agafés la baixa. Una altra treballadora, Raquel Garcia, ha assenyalat exactament el mateix: un Joan Vila cremat i tip de la feina que estava fent.

Serra, que en els moment dels fets estava de baixa però anava voluntàriament a passejar un dels residents, ha assegurat que Vila va vincular la seva voluntat de plegar amb el fet que se li morien “tots” els residents a ell. En els moments finals, quan Vila passa a fer servir lleixiu i salfumant per acabar amb la vida de tres dones en 6 dies, aquesta treballadora ha explicat que veia a un Vila diferent.

Amb totes les declaracions d’aquest dimarts Vila no ha tingut cap retret del seu comportament com a company de feina. L’han definit de treballador exemplar i sempre disposat a donar un cop de mà. El judici continuarà aquest dimecres amb declaracions de 13 testimonis més. 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant


Volum