En directe
5 Minuts +
amb Joel Tallant, Neus Asin i Pere Farjas

Escorxador amb dubtes

El PP creu que s'hauria d'haver començat fent la depuradora per evitar problemes. També denuncia que no ha servit per contractar més personal de la Garrotxa.
| 11 de febrer de 2014
Escorxador amb dubtes

El PP creu que alguns dels compromisos amb l’ampliació del nou Escorxador d’Olot no s’han complert. La seva portaveu considera que primer s’hauria d’haver fet l’adequació de la depuradora per evitar problemes i després haver fet l’ampliació. Sala denuncia que amb l’ampliació no s’ha contractat més gent de la Garrotxa.

Entrada de l'Escorxador de la Garrotxa.

JORDI ALTESA | El PP veu sobretot problemes causats per l’ampliació de l’escorxador de la Garrotxa, ubicat a Olot. Aquesta empresa ha crescut de manera considerable però també les molèsties i les queixes. Els veïns del Morrot s’han queixat de la pudor que senten sobretot a primera hora del matí. La portaveu del Partit Popular, Júlia Sala, creu que les obres s’haurien hagut de fer al revés: començar per arreglar la depuradora i, després, procedir a l’ampliació.

Una altra de les crítiques cap a aquesta empresa per part dels populars passa per la contractació de personal. En declaracions a Ràdio Olot, Sala ha recordat que els responsables es van comprometre a que els llocs de feina que es creessin, donessin feina a gent de la Garrotxa. La portaveu del PP assegura que el que ha passat és el contrari, que fins i tot a gent de la comarca que hi treballava se l’ha acomiadat. 

Sala també considera un incompliment quan es va dir que aquesta ampliació la farien empreses d’aquí, ja que algunes obres les han fet gent de la confiança de les empreses responsables, que han fet front a una inversió de 10M€. Olot Meats, que és el nom oficial de l’empresa de l’Escorxador de la Garrotxa està formada per Noel Alimentària, Càrniques Juià i Càrniques Celrà.

També et pot interessar

Ràdio Olot llança un espot publicitari que posa l’accent en la quotidianitat de l’emissora

Es pot veure a les xarxes socials i es projectarà als cinemes d’Olot abans de cada sessió

Arrenca la nova temporada de Ràdio Olot: nous programes i adaptació a la covid-19

Un espai sobre tecnologia i un altre sobre economia són les principals novetats

Estàs escoltant


Volum