En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Es reedita un dels llibres més emblemàtics de la Garrotxa, 36 anys després

La reedició ha anat a càrrec de l’editorial Comanegra i se’n faran 1.000 exemplars
| 18 de desembre de 2020
Es reedita un dels llibres més emblemàtics de la Garrotxa, 36 anys després

Es tracta de Caminant per l’Alta Garrotxa, publicat el 1984 i que recull el patrimoni d’un dels espais amb més història i històries de la comarca. La reedició ha anat a càrrec de l’editorial Comanegra i se’n faran 1.000 exemplars. El llibre, de més de 400 pàgines, es presentarà aquest dissabte a la Sala Torín. 


 

És el director de l’editorial Comanegra i fill de Ramon Sala, un dels autors del llibre Caminant per l’Alta Garrotxa. Joan Sala diu que feia temps que pensava en la reedició del llibre que va escriure el seu pare, juntament amb Narcís Puigdevall, Josep M. Melció i Joan Tresserras. Després de 36 anys, l’editorial catalana ha decidit portar-lo novament a impremta per a les generacions més joves.

 

Caminant per l’Alta Garrotxa explica la física, però també la química d’aquest espai únic al nord de Catalunya. Es relaten els detalls i històries de molts dels seus indrets i de les persones que hi vivien fa tres dècades. A més, també és un llibre per mirar, gràcies a les fotografies del fotògraf Josep M. Melció.

 

La reedició d’aquest 2020 ja està a la venda a un preu de 50 euros i incorpora un pròleg de Joan Tresserras, l’únic dels quatre autors que segueix amb vida. Se n’han imprès 1.000 exemplars nous i el llibre es presentarà aquest dissabte a les set de la tarda a la Sala Torín d’Olot amb la presència del mateix Tresserras, l’alcalde d’Olot, el president del Consorci de l’Alta Garrotxa i l’editor Joan Sala.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant


Volum