En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Es podien multar els cotxes de la Guàrdia Civil?

Ha estat el tema més comentat a Olot i ho hem preguntat a l'advocat Jordi Coma
| 22 d'octubre de 2015
Es podien multar els cotxes de la Guàrdia Civil?

Segons Jordi Coma, sí. L'advocat olotí creu que hi ha marge per valorar-ho, però que per anar a buscar unes caixes no feia falta aparcar davant mateix de l’Ajuntament d’Olot. En canvi, el primer secretari del PSC, partit al govern, creu que està mal fet.

El cap de la Policia Local d'Olot, Ignasi López, multant un dels vehicles de la Guàrdia Civil per estar mal aparcat davant l'ajuntament. (Horitzontal)

El moment en què el  cap de la Policia Municipal, Ignasi López, multa el cotxe de la policia espanyola (ACN)

L’anècdota del dia del registre de la Guàrdia Civil a l’Ajuntament d’Olot va ser la multa que la Policia Municipal va posar a cada un dels dos vehicles amb els quals van venir a demanar documentació. Des d’aleshores, l’anècdota del dia s’ha convertit en el tema més comentat avui a Olot.

Hi ha qui creu que ja els està bé perquè els altres vehicles no ho poden fer però d’altres assenyalen que no es pot multar un vehicle de la policia que estava de servei. Per tant doncs, hi ha espai per a la interpretació de si per recollir caixes al consistori era necessari saltar-se les normes de circulació. A ‘La Tertúlia’ de Ràdio Olot, l’advocat Jordi Coma creu que sí que es podia interpretar que se’ls podia multar.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum