En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

ERC presenta al·legacions a les ordenances fiscals d’Olot

Els republicans critiquen l’augment de la taxa d’escombraries i creuen que això és degut a la manca de planificació del nou sistema de recollida de residus
Pau Masó | 10 de novembre de 2021
ERC presenta al·legacions a les ordenances fiscals d’Olot

Foto: ERC Olot


En l’últim ple municipal, l’Ajuntament d’Olot va aprovar els pressupostos i les ordenances fiscals per a l’any 2022. Esquerra Republicana va votar en contra de tots dos documents. Ara, el principal partit de l’oposició vol presentar al·legacions a unes ordenances, que segons ells, tenen manca de planificació i un exemple és la taxa d’escombraries. En parla una de les regidores d’ERC, Iolanda Suescun.

L’equip de govern va anunciar que la taxa d’escombraries s’apujarà l’any que ve un 3%. Els Republicans també proposen bonificacions en matèria de transició energètica, sobretot, enfocades a l’ús domèstic responsable de l’aigua. Sobre els pressupostos, el grup municipal no veu “cap projecte transformador”. Un dels regidors republicans és Nats Granados.

El grup municipal introduirà les al·legacions i l’equip de govern decidirà si les inclou o no en les noves ordenances fiscals. Els documents ja es van aprovar inicialment fa dues setmanes i ara estan en procés d’exposició pública.   

També et pot interessar

Pep Berga es tornarà a presentar a les eleccions municipals

L’actual alcalde d’Olot ha explicat que té “il·lusió” i “energia” per tornar a ser l’alcaldable de Junts a la capital de la Garrotxa

ERC proposa fer una consulta sobre els usos de Can Miquelet de Sant Joan

El grup de l’oposició va demanar en l’últim ple fer una consulta per decidir el futur dels terreny

Estàs escoltant


Volum