En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

ERC no creu que una cafeteria al Montsacopa suposi anar cap a la massificació

Els republicans, que no volen que Sant Francesc perdi l'essència, creuen que a més la gent tindrà més serveis
| 26 de gener de 2016
ERC no creu que una cafeteria al Montsacopa suposi anar cap a la massificació

Esquerra no creu que posar una cafeteria a dalt de Sant Francesc suposi afavorir-ne la massificació. El partit, que sempre s’ha oposat a convertir el Montsacopa en un formiguer, pensa que un establiment d’aquesta mena no creua cap línia vermella del seu model sinó que, a més, permet donar millors serveis als ciutadans.

Volcà Montsacopa (restaurim.com)

Treure suc turístic al Montsacopa és un tema de debat polític amb dos grans blocs oposats quasi constantment. Tots el veuen com un atractiu turístic de la ciutat però es discrepa a que potenciar-lo sigui una porta oberta a massificar-lo com passa a la Fageda d’en Jordà o el Croscat i no volen repetir errors. Esquerra sempre s’ha posat en aquesta segona línia però amb matisos com per exemple el fet de fer una cafeteria a l’espai del fortí de Sant Francesc.

Suport del PNZVG 

En declaracions a Ràdio Olot el seu portaveu, Pere Gómez, ha detallat que part de la tranquil·litat d’aquest projecte els hi dóna el vistiplau del propi Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa que no creu que el projecte de la cafeteria danyi especialment la protecció de l’entorn ni tampoc suposa fer noves construccions afegides.

No per la CUP i OeC

Esquerra veu bé la cafeteria, a diferència de la CUP i Olot en Comú que des de l’oposició hi van votar en contra per diferents motius. La CUP no vol que el Montsacopa es converteixi, textualment, “en un parc temàtic amb plats combinats” mentre que Olot en Comú tem que afecti altres bars i cafeteries ja obertes.

També et pot interessar

ERC també presentarà al·legacions a les noves ordenances fiscals d’Olot

El partit creu que cap augment superior a l’IPC està justificat

Reducció de l'IBI pels majors de 40 anys en situació vulnerable

Els aturats majors de 40 anys d’Olot que estiguin en una situació vulnerable tindran aquest 2015 una reducció de l’IBI fins a un 90%. 

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum