En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

ERC d'Olot crítica l'Ajuntament d'Olot per la piscina municipal coberta

En una roda de premsa, el portaveu del partit, Josep Quintana, reclama que en el projecte contempli aspectes com l’energia o la mobilitat
Roger Isern | 11 de novembre de 2022
ERC d'Olot crítica l'Ajuntament d'Olot per la piscina municipal coberta

A pocs mesos de les eleccions el projecte de la piscina municipal coberta torna estar a debat entre els partits polítics. Esquerra diu que aquesta obra va tard i que no es va plantejar bé des de bon principi. Segons ells ara una de les prioritats és encarar bé la piscina coberta que s’haurà de fer i pensar amb el futur. El portaveu d’ERC a Olot és Josep Quintana.

Lligat a això, Esquerra demana a l’equip de govern que la ciutat es posi el dia en temes de mobilitat i que faci carrils bicis que portin fins a l’equipament, així com millorar freqüències de transport públic. Segons el partit a l’oposició al consistori olotí, al projecte de la piscina municipal coberta li han faltat consultes a la ciutadania, per fer-la més acord a les necessitats.

La piscina municipal coberta d’Olot es troba en la fase d’elecció dels projectes definitius i tindrà un cost 4 milions 800.000 euros. La piscina municipal coberta tindrà més de 4 mil metres quadrats, estarà just al costat de l’equipament d’estiu, tindrà una piscina gran, una de complementària, nous vestidors, un magatzem i una zona d’oficines.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú tanca el 2022 amb un superàvit de 500.000 euros

Per tercer any consecutiu, el consistori ha congelat les taxes d’escombraries i de l’aigua

Jordi Cargol optarà al seu tercer mandat al capdavant de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca

Cargol explica que aquest projecte no es pot acabar aquí i que encara té coses per fer al poble

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum