En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

ERC demana que l’Olot Pedala s’apliqui amb "urgència"

El partit creu que la ciutat “no pot esperar una dècada més” i proposa a l’equip de govern aplicar el nou pla de foment de la bicicleta en els dos propers anys
Pau Masó | 2 de desembre de 2021

El passat setembre, l’Ajuntament va presentar el pla Olot Pedala, un document que s’ha creat a través d’un procés participatiu iniciat aquest any. L’Olot Pedala té l’objectiu de fomentar l’ús de la bicicleta a la ciutat a través de diferents accions repartides en els pròxims deu anys. Segons Esquerra Republicana, no es pot esperar una dècada i demana que els canvis arribin “amb urgència”. Un dels regidors municipals del partit és Josep Granados.

El partit reclama que l’Olot Pedala “no quedi al calaix” com va passar amb el pla de mobilitat del 2015. Segons la regidora republicana, Laila El Gamouchi, el govern municipal no ha complert amb el que deia el pla.

L’Olot Pedala es va presentar el passat setembre. Ara l’Ajuntament està acabant de tancar un document que haurà de passar pel ple municipal i després per un procés d’exposició pública. L’aprovació final de l’Olot Pedala no seria fins a principis de 2022. S’espera que la seva aplicació sigui a partir de l’any que ve.

També et pot interessar

Pep Berga es tornarà a presentar a les eleccions municipals

L’actual alcalde d’Olot ha explicat que té “il·lusió” i “energia” per tornar a ser l’alcaldable de Junts a la capital de la Garrotxa

ERC proposa fer una consulta sobre els usos de Can Miquelet de Sant Joan

El grup de l’oposició va demanar en l’últim ple fer una consulta per decidir el futur dels terreny

Estàs escoltant


Volum