En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Ensenyar a respectar l’entorn i gaudir-lo treballant

És la tasca que ha fet el vigilant ambiental, Pau Gargallo, durant els mesos d’estiu a la zona d’Hostalets d’en Bas
Roger Isern | 3 d'octubre de 2022
Ensenyar a respectar l’entorn i gaudir-lo treballant

A vegades tot allò que tenim ben a prop de casa és admirat per molts però no apreciat per nosaltres mateixos. Això és el que pot passar en alguns casos a garrotxins i garrotxines acostumats a viure en un entorn natural com és el de la Garrotxa. Aquest estiu i per primera vegada a les comarques de Girona, la Generalitat ha impulsat la figura del vigilant mediambiental. A la Garrotxa, aquest lloc l’ha ocupat en Pau Gargallo. Un jove que ha estudiat arts i que ara estudia Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. Uns àmbits molt diferents als que s’ha dedicat aquest estiu. La seva feina ha consistit en preservar l’entorn dels Hostalets d’en Bas i aconsellar als visitants. En una entrevista al programa ‘En Profunditat’, en Pau explica que ha estat un estiu tranquil i que la gent cada cop té més respecte per la natura.

Aquest estiu ha estat marcat per les altes temperatures i l’alt risc d’incendi. Per sort, segons en Pau, no hi hagut grans aglomeracions. A Ràdio Olot deixa una reflexió sobre l’entorn en el que ha pogut treballar aquest tres mesos.

Podeu recuperar l’entrevista sencera al vigilant mediambiental, Pau Gargallo, al podcast de radiolot.cat i a les nostres plataformes digitals.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú incentivarà als ciutadans que facin una bona gestió de les seves deixalles

L’Ajuntament vol que totes aquelles persones que gestionen i separin bé els seus residus, pràcticament no hagin de pagar la taxa

El centre de reproducció del cranc de riu autòcton d’Olot serveix per salvaguardar l’espècie

Ho asseguren els tècnics que hi treballen i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum