En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Ens quedem!

L'Olot assegura la permanència un any més a Segona B després de guanyar l'Huracán. La directiva ja pensa amb lligar Arnau Sala la propera temporada.
| 28 d'abril de 2014
Ens quedem!

Aquest cap de setmana Olot també ha pogut celebrar la permanència del seu equip de futbol. La Unió Esportiva Olot va guanyar l’Huracán de València per 3-2 i va certificar la salvació matemàtica, a falta de dues jornades perquè s’acabi la lliga. Els homes d’Arnau Sala van començar el partit molt malament, perdien per 0-2, però un gol de Coro al minut 30 i dos gols de penal de Carlos Martínez en els últims cinc minuts van girar la truita.

Els jugadors de l'Olot celebrant la permanència (Martí Albesa / ueolot.com)

DAVID PLANELLA | Un dels protagonistes del partit va ser Carlos Martínez. Els jugadors i el cos tècnic. El primer entrenador, Arnau Sala, va destacar a la transmissió de Ràdio Olot el que havia costat arribar fins aquí. El tècnic va valorar l’esforç dels jugadors, els va donar tot el mèrit, però també va parlar de la seva situació personal. Si l’Olot vol que es quedi, ell es quedarà.

Tant el president, Joan Agustí, com el vicepresident esportiu, Dionís Cros, ja van explicar a Ràdio Olot que estan molt contents de la feina de l’entrenador i que en els pròxims dies s’asseuran a negociar la seva continuïtat.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum