En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Energy Tools inaugura la seva nova seu d’Olot situada a la Moixina

La consultoria elèctrica es prepara per posicionar-se al mercat i impulsar el seu procés expansiu a la resta del país
Redacció | 23 de setembre de 2022
Energy Tools inaugura la seva nova seu d’Olot situada a la Moixina

El nou espai d’Energy Tools era una antiga casa de tints de l'any 1941 que ha estat completament rehabilitada. Ara, és un edifici Net Zero, és a dir, que no emet emissions de CO₂. Produeix la seva energia a través de fonts renovables i compta amb el certificat energètic A, la màxima distinció energètica concedida per l'Institut Català d'Energia. L'edifici disposa d'un sistema domòtic, plaques solars i una caldera de biomassa. A més de diferents punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. En definitiva, es tracta d'un dels edificis més sostenibles de tot el territori, amb un consum d'energia pràcticament nul. Energy Tools ja és líder en el mercat català en optimització energètica, tant pel que fa al volum d'energia gestionada, com pel volum de clients. Ara amb les noves oficines, s'ha marcat convertir-se en el referent del sector a l'estat espanyol. Jordi Rabat, CEO d’Energy Tools.

Els responsables d’Energy Tools tenen clar el seu objectiu de creixement i asseguren que el seu compromís amb la Garrotxa és ferm. En la inauguració de les instal·lacions celebrada aquest dijous, l’alcalde d’Olot, Pep Berga, ha posat en valor el nivell professional dels seus treballadors.

Energy Tools és una empresa especialment compromesa. Prova d’això és que van col·laborar en la creació de la Fundació Impulsa Garrotxa, dedicada a la promoció d'oportunitats entre els joves en situació de vulnerabilitat, des d'on ajuden ja a més de 60 persones.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La Pinya tindrà un nou dipòsit d’aigua amb una capacitat de 10.000 litres

A banda d’aquesta infraestructura, es soterrarà el sistema de canalització actual que es va renovar aquest estiu

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca descarta, per ara, la possibilitat d’ubicar una piscina coberta a la Brutau

Diuen que no és el moment d’abusar del consum excessiu d’aigua davant la sequera existent a tot el planeta

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum