En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Energy Tools fa una aposta decidida i s’expandeix a l’estat espanyol

La companyia garrotxina ha aprofitat la falta de competitivitat de les empreses distribuïdores de gas i electricitat, per fer-se un forat en el camp de les energies alternatives
Redacció | 29 de setembre de 2022
Energy Tools fa una aposta decidida i s’expandeix a l’estat espanyol

Amb el preu desorbitat de l’energia, les empreses han vist en la consultoria elèctrica Energy Tools una bona eina per augmentar l’estalvi. Asseguren que les previsions per a aquest començament de tardor són bones i esperen que el nombre de clients augmenti. Actualment, la consultoria energètica gestiona més de 500 clients, la majoria de caràcter industrial, repartits per tot l'estat espanyol i s'ha especialitzat oferint un software propi. El CEO d'Energy Tools és Jordi Rabat.

Les solucions per no pagar tant per l'energia o el gas són diverses. Jordi Rabat explica que quan es parla de gestionar-la ho separen de dues maneres.

Rabat afegeix que la poca capacitat de seducció de les empreses distribuïdores de gas i electricitat, els ha permès despuntar en un mercat molt competitiu.

La crisi energètica ha donat peu a que empreses com Energy Tools hagin fet una gran aposta i hagin vist una bona finestra de negoci per a ells donant bones solucions als seus clients. En el cas de l’empresa garrotxina, ha estrenat des de fa poques setmanes la seva nova seu situada a l’entorn de la Moixina i que ha tingut un cost d’un milió i mig d’euros.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La massificació en els entorns naturals de la Garrotxa recupera les xifres d’abans de la pandèmia

Des del Parc Natural noten l’augment de visites en zones com la Fageda d’en Jordà

Estàs escoltant


Volum