En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Energy Tools fa una aposta decidida i s’expandeix a l’estat espanyol

La companyia garrotxina ha aprofitat la falta de competitivitat de les empreses distribuïdores de gas i electricitat, per fer-se un forat en el camp de les energies alternatives
Redacció | 29 de setembre de 2022
Energy Tools fa una aposta decidida i s’expandeix a l’estat espanyol

Amb el preu desorbitat de l’energia, les empreses han vist en la consultoria elèctrica Energy Tools una bona eina per augmentar l’estalvi. Asseguren que les previsions per a aquest començament de tardor són bones i esperen que el nombre de clients augmenti. Actualment, la consultoria energètica gestiona més de 500 clients, la majoria de caràcter industrial, repartits per tot l'estat espanyol i s'ha especialitzat oferint un software propi. El CEO d'Energy Tools és Jordi Rabat.

Les solucions per no pagar tant per l'energia o el gas són diverses. Jordi Rabat explica que quan es parla de gestionar-la ho separen de dues maneres.

Rabat afegeix que la poca capacitat de seducció de les empreses distribuïdores de gas i electricitat, els ha permès despuntar en un mercat molt competitiu.

La crisi energètica ha donat peu a que empreses com Energy Tools hagin fet una gran aposta i hagin vist una bona finestra de negoci per a ells donant bones solucions als seus clients. En el cas de l’empresa garrotxina, ha estrenat des de fa poques setmanes la seva nova seu situada a l’entorn de la Moixina i que ha tingut un cost d’un milió i mig d’euros.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú incentivarà als ciutadans que facin una bona gestió de les seves deixalles

L’Ajuntament vol que totes aquelles persones que gestionen i separin bé els seus residus, pràcticament no hagin de pagar la taxa

El centre de reproducció del cranc de riu autòcton d’Olot serveix per salvaguardar l’espècie

Ho asseguren els tècnics que hi treballen i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum