En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

'Endangered' de Flying Pikmis tanca el 'Circ a les places' amb un gran èxit de públic

Des d'Olot Cultura donen per consolidat aquest cicle que ocupa tres dimecres del mes de juliol
Aniol Puigvert | 20 de juliol de 2022
'Endangered' de Flying Pikmis tanca el 'Circ a les places' amb un gran èxit de públic

Última oportunitat de veure el Circ a la Plaça. El cicle es tanca aquesta tarda amb l’espectacle ‘Endangered’ de ‘Flying Pikmis’, on es vol representar, a través de l’art, la llibertat i la vulnerabilitat. El trapezi tornarà a ser l’epicentre d’aquest espectacle de la companyia catalana. Un any més, el ‘Circ a la Plaça’ ha tornat a emplenar la Plaça de Braus en un cicle que es consolida els dimecres de juliol.


“Sempre és recomanable percebre la nostra ignorància”. Aquest és el missatge que vol transmetre la companyia ‘Flying Pikmis’ en el seu espectacle ‘Endangered’. Avui a la Plaça de Braus es podrà veure un muntatge de circ aeri que reflexiona sobre el perill d’extinció en el qual es troben moltes espècies del món. En aquest espectacle es mostra un espai del planeta on queda un reducte d’espècimens únics, que salten, volen i juguen lliurement. Amb el pas de l’obra, es podrà veure la intrusió de l’home que té l’objectiu de resoldre l’enigma de la supervivència dels que queden. És una proposta que vol fer gaudir als espectadors, a més de fer-los reflexionar. La directora d’arts escèniques d’Olot Cultura és la Tena Busquets.

L’espectacle ‘Endangered’ posarà punt i final a un nou cicle de circ a la Plaça de Braus, on cada dimecres hi ha assistit una gran quantitat de públic. Aquesta edició ha estat especial perquè ha estat la primera que s’ha pogut fer amb total normalitat després de la pandèmia. Tena Busquets considera que, a hores d’ara, ja es pot donar aquest cicle per consolidat.

L’espectacle ‘Endangered’ começarà dos quarts de vuit del vespre a la Plaça de Bruas. Serà el tercer i últim espectacle del cicle, que ha permès veure dues propostes de trapezi i una de perxa xinesa.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Els Xerrics d’Olot conviden a tothom a conèixer el món casteller

Durant el mes d’agost, la colla castellera assaja a la fresca

Després de dos anys d’aturada, Santa Pau recupera la seva festa major

Les activitats, que començaran aquest divendres, es duran a terme en diferents espais del poble i, la majoria, són gratuïtes

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum