Encara és possible!

L'Olot tindrà una última oportunitat dissabte per aconseguir l'ascens. Només necessita guanyar per 1 gol a l'Arandina i el títol serà nostre.
| 23 de juny de 2013

UE OLOT | La Unió Esportiva Olot arrenca un bon resultat al Montecillo que li permet afrontar amb garanties el partit de tornada. Un gol  en pròpia porteria de Peña al límit del descans ha despertat un conjunt local que estava enfonsat després del  0 a 2 en la primera mitja hora que li havia clavat l’Olot. Un centenar d’aficionats  garrotxins s’han fet seu Aranda de Duero i han recolzat l’equip durant tot el partit.

ARANDINA CF: Juanjo; Peralta, Carmelo (David Marcos 40’), Gabi, Manu (Adri 75’); Niche, Durántez, Yeyo, Mato; Ayrton (Lobrea 85’) i Gustavo.

U.E. OLOT: Òscar; Freixa, Serra, Peña, Hostench; Abel, Roger, Francolí (Edile 60’), Raúl (Cristino 82’); Uri (Roca 60’) i Carlos.

ÀRBITRE: Elexpuru Sanz (Euskadi). Targetes grogues als locals David Marcos, Ayrton i Durántez i als visitants Abel, Uri i Hostench.

GOLS: 0-1, Abel (10’); 0-2, Roger (30’); 1-2, Peña –PP- (45’+); 2-2, Ayrton (48’); 3-2, Mato (59’).

Mala sort per a un equip garrotxí que ha vist com l’eliminatòria se li posava molt de cara amb dos gols en tan sols 30 minuts. Abel, després d’un bon servei de falta de Francolí, ha caçat el rebuig i ha marcat el primer dels visitants (10’). El capità posava per davant al seu equip en el millor moment, i a partir de llavors l’Olot s’ha fet amb el control del joc. Pintaven molt bé les coses per als garrotxins i encara més quan en el minut 30, Roger Vidal ha marcat el segon gol des de la línia de l’àrea gran creuant la pilota al fons de la xarxa.

La primera part ha estat vermella tot i la clara ocasió local (36’) després d’una passada de la mort que ha desaprofitat Manu. Però en l’últim segon del primer acte, una jugada per banda acabar desgraciadament a gol. Peña ha marcat en pròpia porteria i l’Arandina ha despertat just quan l’àrbitre ja xiulava el descans (46’). Impulsats pel gol, els homes del ‘Chino’Zapatera han estat bé en els primers compassos del segon temps i han posat setge a la porteria d’Òscar. Ayrton i Niche, els millors de l’Arandina avui, han fet mal en velocitat i el primer ha aconseguit l’empat amb el cap aprofitant una centrada per banda esquerra (52’). No ha acabat aquí el moviment al marcador ja que  minuts després Mato ha superat Òscar amb un xut amb cama dreta des de la frontal (65’). Amb ofici i coratge, l’Olot s’ha aixecat poc a poc a mesura que han passat els minuts i els canvis han aportat aire fresc al centre del camp amb un Cristino pausat i controlant el joc ofensiu dels homes d’Àlex Terma. Serra ha tingut una bona opció amb el cap després d’una falta lateral i Carlos encara l’ha tingut més clara en una jugada gairebé clavada al límit del temps.

“Hem de guanyar el partit de tornada i amb aquesta afició tot és possible”. Àlex Terma ha valorat el resultat d’avui com a “no del tot dolent” tot i que “se’ns ha posat molt de cara i ho veiem clar, però a partir del seu gol al límit del descans i sense temps per reaccionar el partit ha estat un altre i l’Arandina és un bon equip”. Terma creu que “l’últim partit  es pot guanyar i, de fet, l’hem de guanyar, com sigui, per la nostra gent i per nosaltres, hem de fer les coses bé i amb un camp ple tot és possible”. L’entrenador de l’Olot no ha volgut passar per alt el centenar de persones que avui han recolzat l’equip a quilòmetres de distància i ha valorat “l’esforç de venir fins aquí i a més fer-se sentir, ha estat sensacional”.

Mil gràcies a l’afició. Un centenar d’olotins han animat l’equip al Montecillo i han demostrat que tenim una afició de Primera. De fet, ja des de l’escalfament s’han bolcat amb els homes de Terma i s’han fet sentir de valent. Després del matx i tot i la derrota, els aficionats han esperat a la sortda dels jugadors per animar-los. Sense paraules, simplement emocionant i inigualable. La setmana que ve és l’últim pas, hem de ser 4000 persones a l’estadi. Gràcies i som-hi Olot!