En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

En Comú Podem vol tornar a presentar-se a les eleccions municipals d’Olot

Ho ha confirmat la militant de Podem Carme Guardiola, qui és també la promotora de firmes contra la pujada d’impostos i taxes a la ciutat
Redacció | 21 de novembre de 2022
En Comú Podem vol tornar a presentar-se a les eleccions municipals d’Olot

Després d’obtenir un regidor a les municipals del 2015, els 644 vots aconseguits el 2019 per Olot en Comú no li van valer per revalidar la representació a l’Ajuntament d’Olot. Al 2023 ho tornarà a intentar. La militant de Podem Carme Guardiola ha confirmat que la seva formació i En Comú han revalidat l’acord. Abans de decidir qui anirà a la llista, la coalició està treballant en un programa. La promotora de les signatures contra la puja de l’IBI i la taxa d’escombraries a Olot admet que ha rebut la proposta d’entrar a la candidatura, però no prendrà la decisió si el programa no satisfà les seves expectatives.

Guardiola creu que els ciutadans han d’exercir una política activa sense que necessàriament s’hagin d’encomanar a cap partit polític. De moment, espera que l’Ajuntament d’Olot tingui en compte les 2.300 signatures que ha aconseguit recollir contra la puja del 3,5% de l’IBI i del 6% de la taxa d’escombraries que ha plantejat l’equip de govern, abans que els comptes del 2023 no es portin a aprovació definitiva. Assegura que és un bon moment per conèixer la sensibilitat del govern municipal.

Carme Guardiola espera una comunicació de l’Ajuntament sobre quin tràmit donarà a les signatures que ja s’han registrat al consistori.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú tanca el 2022 amb un superàvit de 500.000 euros

Per tercer any consecutiu, el consistori ha congelat les taxes d’escombraries i de l’aigua

Jordi Cargol optarà al seu tercer mandat al capdavant de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca

Cargol explica que aquest projecte no es pot acabar aquí i que encara té coses per fer al poble

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum